Bölünmüş Karayolunda Asfaltta Yarıklar Oluştu - Son Dakika
Güncel

Bölünmüş Karayolunda Asfaltta Yarıklar Oluştu

Bölünmüş Karayolunda Asfaltta Yarıklar Oluştu

2009 yılında yapılan Bilecik-Osmaneli Karayolu'nda çökme ve yarılmalar meydana geldi. Bölünmüş karayolunun toprak kaymalarının olduğu bölgeden geçirildiği iddia edildi.

22.06.2015 16:34  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik- Osmaneli Karayolu Aşağıköy yakınlarında asfalt yolda çökme ve yarılmalar oluştu. Çökme nedeniyle yolun bir bölümü araçların geçişine kapatılırken, Aşağıköy Muhtarı Hanefi Acur, bölünmüş karayolunun toprak kaymalarının olduğu bölgeden geçirildiğini öne sürdü.

YOL ÇÖKTÜ, ULAŞIM TEL ŞERİTE İNDİ

2009 yılında yapılan Bilecik-Osmaneli karayolunun merkeze bağlı Aşağıköy yakılarındaki bölümünde çökme ve asfalt yarılmaları oluştu. Yoldaki çökme ve yarılmalar nedeniyle karayolunun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı, ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı.

"SORUMLULARI TOPRAK KAYMASI KONUSUNDA UYARDIK"

Aşağıköy Muhtarı Hanefi Acur, toprak kayması nedeniyle hem karayolunun hem de ekili arazilerinin zarar gördüğünü söyledi. 2009 yılında bölünmüş yol yapılırken çalışmayı yürüten proje sorumlularını toprak kayması konusunda uyardıklarını belirtti.

"DOLGUNUN ÜZERİNE YOL YAPIYORSUNUZ"

Muhtar Acur şöyle konuştu: "Bozüyük- Mekece arasındaki bölünmüş karayolunun Aşağıköy sınırındaki çalışmada proje yetkililerini defalarca uyardım. Bölgede toprak kayması olduğunu belirtip, 'Dolgunun üzerine yol yapıyorsunuz. Bu zaman içerisinde çöker' dedim.

"SENİ İLGİLENDİREN BİR KONU DEĞİL"

Bana, 'Muhtar senin işin neyse ona bak. Bu, seni ilgilendiren bir konu değil' dediler. Dolgu yapıp üzerinden çevre yolunu geçirdiler şimdi yol çöküyor, kayan hafriyatlar çiftçilerin arazilerine doluyor ve çiftçiler zarar görüyor. Yetkililerden bu duruma bir an önce çözüm bulmalarını bekliyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bölünmüş Karayolunda Asfaltta Yarıklar Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • vatan: iste akpnin defolu duble yolu 7 3 Yanıtla
  • adem: eee yol yaptik daha ne istiyorsunuz diyen akpkk lilar 6 2 Yanıtla
  • seko: yol yapanlar war memlekette binlerce km . onlar daha iyi verir bu sorunun cewabini pilissss. 3 2 Yanıtla
  • Koray: Double ak yol, peşkeş ihaleleri daha ne olsun!!! Nerede ak troller? 2 2 Yanıtla
  • ....: Bu millette yaramaz hizmet ilk problemde hepsi adam olur unuttur carikli halini. Dik Dur Egilme AKPARTI 0 3 Yanıtla
  • AKKOYUNLARIZ BİZ,HEPİMİZ BİRİZ: bir daha yapaarızzz yoluu 2 1 Yanıtla
  • Ferhat İpek: İnegöl-bursa yolu da aynı. Çok iyi yollar döşemeye devam ediyorlar. 2 0 Yanıtla
  • bilgisiz: hepsi boyle kalitesiz. bir bu haber olmuş. hadi yenilemeye yine ihale açın. oh ne ala. eskiden kaldirim ihaleleri olurdu şimdi yol. 1 0 Yanıtla
  • Ogeday: Tam bir asparagas haber tarlaya hafriyat kayıyor demiş fotoğrafta dağın yamacında çekilmiş alt taraf mera yalanın bu kadarına pes doğrusu 0 0 Yanıtla
  • Ahıskalı Türk: Duble yollar çürük çıktı 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement