Boluspor, Özcan Bizati'nin Görevine Son Verdi - Son Dakika
Güncel

Boluspor, Özcan Bizati'nin Görevine Son Verdi

Boluspor, Özcan Bizati\'nin Görevine Son Verdi

Boluspor, Özcan Bizati'nin görevine son verdi Boluspor'da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Özcan Bizati'nin görevine son verildi.

21.09.2015 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boluspor, Özcan Bizati'nin görevine son verdi

Boluspor'da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Özcan Bizati'nin görevine son verildi.

Boluspor'da arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Özcan Bizati'nin görevine son verilmesi kararı alındı. Bugün saat 16.00'da yapılması planlanan antrenman için sahaya çıkan kırmızı beyazlı takımda teknik direktör krizi yaşandı. Bizati'nin yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmede maddi sorunlar nedeniyle antrenman bir saat sonrasına ertelendi. Takımın antrenmanı sırasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekibinin sahada ve kulüp içerisinde güvenlik önlemi alması dikkat çekti. İki saat süren görüşmelerin ardından Bizati ile yaşanan maddi sorunlar aşılarak görevine son verildi. Boluspor'u U21 antrenörü Cüneyt Karakuş çalıştırdı.

Boluspor Başkanı Savaş Abak yaşanan kötü gidişin ardından Özcan Bizati ile yollarını ayırdıklarını belirterek, 5 maçta 3 puan toplayabildik. Biz de Boluspor'un menfaatlerini gözetmek zorundayız. Takımın iyiliği için bu kararı verdik. Lige iyi bir başlangıç yapmak istedik. Bize ve yönetim kuruluna göre de iyi bir takım yaptık. Biz hedefimizden şaşmadık ve bu sezon takımımız ilk 6'ya girecek. Yönetim kurulundaki arkadaşlar da futbolcular da buna inanıyor. Yapı gereği ben istikrardan yanayım. 5'inci hafta itibariyle yönetim kurulumuzdan Özcan Bizati'nin gönderilmesi yönünde bir karar çıktı dedi.

U21 antrenörü Cüneyt Karakuş'un takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını belirten Abak, Kupa maçına ve büyük ihtimalle de Urfa maçına takımın başında Cüneyt Karakuş çıkacak. Ondan sonra yolumuza bakacağız ve en iyi hocayı bulmak istiyoruz. Bu biraz da şans işi. Özcan hoca için de iyi demiştik ama kan uyuşmazlığı oldu diye konuştu.

Kulübe polis çağırılmasına anlam veremediğini açıklayan Abak, Boluspor kulübü 50 yıllık bir camia. Biz ve bizden önceki başkanlar herkesin parasını ödemiş. Bu kulüpten parasını almayan hoca ve futbolcu yok. Ben bunu anlayabilmiş değilim. Polis arkadaşlar bana gelip 'Siz mi çağırdınız' diye sordular. Polis arkadaşlar birinin çağırdığını söyledi ama kimin çağırdığı da belli değil. Orada bir muallak var dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boluspor, Özcan Bizati'nin Görevine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement