Boluspor - Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor - Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 20. haftasında Boluspor kendi evinde Samsunspor’la golsüz berabere kalırken, Boluspor kaybedilen 2 puana üzüldü.

15.02.2015 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Boluspor kendi evinde Samsunspor'la golsüz berabere kalırken, Boluspor kaybedilen 2 puana üzüldü.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan, Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "İki takım için de önemli bir maçtı. İki takım da üç galibiyet ile sahada mücadele etti. Biz de tabii ki serimizi devam ettirerek, dördüncü galibiyetimizi almak istiyorduk. Futbol anlamında çok fazla değerlendirme yapamayacağım. Maç çok ağır bir sahada oynandı. Gol pozisyonu olmayan, biraz kısır bir maç oldu. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maçtı. Tabii ki çıkış yapan iki takım olarak seyir kalitesi daha yüksek bir maç izletmek isterdik ama bu şartlarda böyle ağır bir sahada mücadele eden iki takım oyuncularını da tebrik etmek lazım. Artık önümüze bakacağız. Önümüzdeki Adana Demirspor maçına hazırlanacağız" dedi.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise, saha zemininden yakınarak, "Şu saha bizi çok üzdü. Hem Bolu'yu hem bizi çok üzdü. Çok ağır bir saha. İki takımın da futbol oynama adına saha bizi engelledi. Bizim bir hedefimiz var. Şükürler olsun bu hedef doğrultusunda gidiyoruz. Üç puan için geldik ama Boluspor'da mücadele eden neticeye giden bir takım. Bir hafta boyunca Bolu'yu çok iyi masaya yatırdık. Bolu'nun çok etkili futbolcuları var. Pozisyon olmadı. Sahanın acizliğinden dolayı pozisyon olmadı. İki takım da daha fazla pozisyona giremedi. Bolu gibi takımdan bir puan almak iyidir. Çocuklarımı kutluyorum, hepsini tebrik ediyorum. Bizim bir hedefimiz var, bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Şimdi önümüzde Kayserispor maçımız var. Oradan iyi bir neticeyle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor - Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement