Boluspor Teknik Direktörü Çapa: "Artık Daha Iyi Olacağız" - Son Dakika
Spor

Boluspor Teknik Direktörü Çapa: "Artık Daha Iyi Olacağız"

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Son 4-5 maçta beklediğimiz sonuçları alamadık.

21.02.2017 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Son 4-5 maçta beklediğimiz sonuçları alamadık. Bir yerde tekrar galibiyetle başlamamız gerekiyordu. Bunun da Ümraniye ile olması bizim için gayet iyi oldu." dedi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Çapa, Ümraniyespor maçında aldıkları 1-0'lık galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Çapa, maçtan önce yaptıkları açıklamalarda Ümraniyespor maçının zorluklarından bahsettiğini belirterek, "Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Son 4-5 maça baktığımız zaman sonuç olarak iyi sonuçlar alamadık veya beklediğimiz sonuçlar alamadık. Bir yerde tekrar galibiyetle başlamamız gerekiyordu. Bunun da Ümraniye ile olması bizim için gayet iyi oldu. Oyuna baktığımızda hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Sahada iyi duran ve ne yaptığını bilen bir Boluspor izlediklerini kaydeden Çapa, "Bu da her geçen gün bundan sonra artacak. Çünkü, birlikte oynamaya alışacağız. Birlikte daha fazla idman yapma imkanına sahip olacağız." dedi.

Çapa, ligin tamamlanmasına 13 hafta kaldığını anımsatarak, "Bundan sonraki süreç artık maratonun sonu. Herkes için çok önemli haftalar. Her puanın ne kadar çok değerli olduğunu çok iyi bir şekilde görüyoruz. Her karşılaşma çok yüksek düzeyde mücadele içe geçiyor. Çünkü artık çok kredisi olan bir takım görüntüsü yok artık ligde. Çünkü her takımın belirli bir hedefi var." değerlendirmesinde bulundu.

Ligde her takımın kendisine göre bir hedef çizdiğini ve ona göre mücadele ettiğini dile getiren Çapa, şunları kaydetti:

"İlk 2 için mücadele eden takımlar var. İlk 6'ya girebilmek için mücadele eden takımlar var. Ligde kalabilmek için takımlar var. Bizim Boluspor olarak sıralamaya bakmayıp, sadece oynayacağımız karşılaşmayı ve onun getireceği puanın değerini bilerek hazırlanmamız ve oynamamız gerekiyor."

Öte yandan kırmızı beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde başladı. Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan takım, daha sonra düz koşu yaptı.

Çalışmaya, mili takım kampındaki Mamadou Diarra ile izinli olan Mıtchell Te Vrede katılmadı.

Boluspor Teknik Direktörü Çapa: "Artık Daha Iyi Olacağız"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Boluspor Teknik Direktörü Çapa: 'Artık Daha Iyi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement