Bolvadin Ayfer-ceylan Emet Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Bolvadin Ayfer-ceylan Emet Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Afyonkarahisar Bolvadin Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi İlk mezunlarını verdi.

04.06.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Bolvadin Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi İlk mezunlarını verdi.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, Garnizon Komutanı Cuma Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, Ayfer-Ceylan Emet çifti, Okul Müdürleri, Veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşman yapan iş adamı Ceylan Emet, Okulu çok zor şartlarda yaptığını anlatarak, "Çok çok evvelinden özlemini duyduğumuz eğitim kurumlarının en önemli halkasından biri olan Fen Lisesini Bolvadin'imize kazandırmayı kafama koymuştum. Hazreti Peygamberimize gelen ilk vahiy 'Oku' olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu kendime şiar edindim. Çok zeki bir talebe olmama rağmen maddi imkansızlıklar yüzünden kendim okuyamasam da siz vatan evlatları okusunlar diye 25 Mayıs 2010 tarihinde okulumuzun bu arsasını kazandırmak için Vakıflar Genel Müdürlüğü vezninde bir yıl uğraştım, nihayetinde Fen Lisesi yaptırmak üzere tahsisini yaptırdım. 12 Aralık 2012 tarih ve saat 12.00'da inşaatını yapıp teslim etmek üzere anlaştık,Allah mahcup etmedi söz verdiğimiz tarihinde okulumuzu yaptım teslim ettim" diye konuştu.

Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi'nden 2015-2016 eğitim öğretim döneminde 52 öğrencinin mezun olurken, öğrenciler ve ailelerinin büyük bir sevinç içerisinde oldukları gözlendi.

Programda öğrenciler tarafından mezuniyet pastası kesilirken, folklor gösterileri de sunuldu. Ayrıca bayrak ve filama devir teslimi de yapıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin Ayfer-ceylan Emet Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement