Bolvadin'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

Bolvadin\'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, 30 Mart yerel seçimlerinde ilçede kazandıkları başarının devam etmesi için çalışacaklarını söyledi.

19.05.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, 30 Mart yerel seçimlerinde ilçede kazandıkları başarının devam etmesi için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Bolvadin İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Bolvadin Belediyesi Sinema Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, 30 Mart seçimlerinde kazandıkları başarıyı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de tekrarlamak istediklerini belirtti. Parti üye sayısını 2 bin 800'den 4 bin 750 sayısına yükselttiklerini kaydeden Pektaş, 11 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde Bolvadin'e 450 milyon TL tutarında yatırım yapıldığını, sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ise 49 milyon TL'lik bir yatırımın Bolvadin'e kazandırıldığını belirtti.

Belediye Başkanları adına konuşan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise, 30 Mart mahalli seçimlerinde kazandıkları başarıyı belediye yönetiminde de tekrarlamak istediklerini, bunun için belediyede bir zihniyet değişimi gerçekleştirmek istediklerini kaydederek, "Bu yolda kararlıyız, inşallah hep birlikte memleketi dönüştüreceğiz, bu konuda hiçbir engel tanımıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement