Bolvadin'de Kar Temizleme Çalışmalasrı - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Kar Temizleme Çalışmalasrı

Bolvadin\'de Kar Temizleme Çalışmalasrı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde şiddetli kar yağışının ardından belediye ekipleri karlı mücadele çalışmalarını hızlandırdı.

20.02.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde şiddetli kar yağışının ardından belediye ekipleri karlı mücadele çalışmalarını hızlandırdı.

Bolvadin İlçe merkezi ve mahallelerinde 50 santimetreye yaklaşan kar kalınlığının hayatı olumsuz etkilememesi için Bolvadin Belediyesinin oluşturduğu karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap gece-gündüz devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan cadde ve mahalle yollarını ulaşıma açtıklarını aktaran Kullap, şunları söyledi:

"Belediyemize gelen talepleri de dikkate alarak kapanmış yolları en kısa sürede açarak buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını da yapıyoruz. Zorlu kış şartlarıyla mücadelemiz gece gündüz sürekli devam ediyor. Vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Bolvadin Belediyesi olarak oluşturduğumuz acil müdahale ekiplerimiz ilçemizin her noktasında çalışıyor. Ekiplerimiz kar küreme araçları, yükleyici iş makinesi ve greyderler ile kapanan yolları açıyor. İnsanlarımızı mağdur olmaması için çalışmalarımız devam edecek." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Kar Temizleme Çalışmalasrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement