Bolvadin'de Kaymakam Akpay Başkanlığında İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Kaymakam Akpay Başkanlığında İstişare Toplantısı Yapıldı

Bolvadin\'de Kaymakam Akpay Başkanlığında İstişare Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçe Kaymakamı Ayhan Akpay başkanlığında, muhtarlar ve ilçedeki kamu kurumlarının temsilcilerinin katılımı ile istişare toplantısı yapıldı.

21.11.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçe Kaymakamı Ayhan Akpay başkanlığında, muhtarlar ve ilçedeki kamu kurumlarının temsilcilerinin katılımı ile istişare toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay'ın başkanlık yaptığı toplantıya Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Kulen, İl Genel Meclis (İGM) üyeleri Ömer Dayı, Yener Sevim, Nazmiye Kılçık, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Kaymakamlığa bağlı kurum müdürleri ve ilçede görev yapan 78 muhtar katıldı. Toplantıda merkez, belde ve köylerin sorunları hakkında muhtarları taleplerini dile getirdi. Bu sorunlar için çözüm yolları hakkında kurum yöneticileriyle karşılıklı olarak istişare yapıldı.

Kaymakam Akpay, toplantının amacının hem tüm muhtarlarla tanışma hem de sorunların karşılıklı dile getirilip, bu sorunlara ortak bir çözüm yolunun bulunabilmesi olduğunu söyledi. Muhtarlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Akpay, bu tarz toplantıların verimli olduğunu ve belli aralıklarla tekrar edileceğini belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Kaymakam Akpay Başkanlığında İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement