Bolvadin'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Bolvadin\'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Fatih Projesi” kapsamında Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesindeki liselerde 10. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

05.11.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Fatih Projesi" kapsamında Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesindeki liselerde 10. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

Tablet Bilgisayar dağıtımına İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal katıldı. Anadolu İmam Hatip Lisesi' nde gerçekleştirilen tablet bilgisayar dağıtımında konuşan Kaymakam Ayhan Akpay, ilçe genelinde lise öğrencilerine 268 ve öğretmenlere 32 olmak üzere toplamda 300 adet tablet bilgisayar dağıtıldığını ifade etti. Fatih Projesi kapsamında ilçedeki dört lisenin 10. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Kaymakam Akpay, "Eğitimde Fatih Projesiyle öğrenci ve öğretmenler olarak teknolojiyi en iyi şekilde ve yakından takip ederek öğreniminize katkı sağlama imkanı bulacaksınız. Bilgiye hemen ulaşabileceksiniz. Öğretmenden öğrenciye bilgi akışı daha hızlı olacak ve 21. yüzyılda bilgiye en üst teknolojiden ulaşmış olacaksınız. Hepinize faydalı olacağını umarak hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere tablet bilgisayarları dağıtıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement