TSK'dan Mardin Operasyonu: Bombalı Saldırı Otomobili Ele Geçirildi. - Son Dakika
Yerel

TSK'dan Mardin Operasyonu: Bombalı Saldırı Otomobili Ele Geçirildi.

TSK\'dan Mardin Operasyonu: Bombalı Saldırı Otomobili Ele Geçirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Mardin'de icra ettiği operasyonda, bombalı araçla saldırı yapılması planlanan, sahte plakalı ve gasp edildiği öğrenilen bir otomobil ele geçirildi.

18.03.2017 13:56  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mardin Mazıdağı'nda, güvenlik güçleri tarafından icra edilen aramada, bombalı araçla saldırı eylemlerinde kullanılmak üzere gasp edilmiş sahte plakalı bir araç ele geçirildiğini açıkladı.

TUNCELİ'DE BİR EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Tunceli Ovacık'ta, güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, iki Kalaşnikof piyade tüfeği, 31 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, bir adet Yaesu telsizi, bir adet polis kıyafeti, 100 metre çelik halat, bir adet kamera, bir adet elektronik devre kutusu ve çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiş, tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

BİR TERÖRİST TESLİM OLDU

Suriye'de, PYD/YPG/SDF/ PKK kontrolündeki sözde Kamışlı Kanton bölgesinden kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Mardin/ Kızıltepe'de hudut birliklerimize teslim oldu.

SAHTE PLAKALI BİR ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Mardin Mazıdağı'nda, güvenlik güçleri tarafından icra edilen aramada, bombalı araçla saldırı eylemlerinde kullanılmak üzere gasp edilmiş sahte plakalı bir araç ele geçirildi. Batman Merkez'de, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, bir Kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü ele geçirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TSK'dan Mardin Operasyonu: Bombalı Saldırı Otomobili Ele Geçirildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement