Bombalı Saldırıda Yaşamını Yitirenlerin Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Bombalı Saldırıda Yaşamını Yitirenlerin Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Bombalı Saldırıda Yaşamını Yitirenlerin Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Ankara'da 'Emek, Barış, Demokrasi' mitingi öncesi meydana gelen bombalı saldırıda yakınlarını kaybedenler, hastane bahçesinde gözyaşlarına boğuldular.

10.10.2015 18:56  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 'Emek, Barış, Demokrasi' mitingi öncesi meydana gelen bombalı saldırıda yakınlarını kaybedenler hastane bahçesinde gözyaşlarına boğulurken, saldırıdan şans eseri kurtulanlar yaşadıklarını korkuyla anlattılar.

"HİÇ GÜVENLİK ÖNLEMİ YOKTU"

Olay sırasında HDP kortejinde olduğunu belirten Abidin Başboğa, "Patlama yaşandıktan birkaç saniye sonra da karşı tarafta ikinci patlama yaşandı. O anda yaralı arkadaşlarımızı kenarlara çektik. Ankara'nın ortasında böyle bir şey yaşanması çok acı verici bir olay. Biz Manisa'dan geldik otobüslerden indik ve yürüdük. Hiç güvenlik önlemi yoktu. Sağda solda hiç güvenlik önlemi yoktu. Patlamanın ardından çok sayıda polis ekibi geldi." diye konuştu.

"GÜVENLİK TEDBİRİ ALAN BİR TANE POLİS GÖRMEDİM"

Patlamadan 3 dakikayla kurtulduklarını açıklayan Hüseyin Yılmaz ise yaşanan korku dolu anları şöyle anlattı:

"Bu yaşanan büyük bir katliam ve büyük bir kan, büyük bir faşizm. Tam köprünün orada bir anda parçalarını gördük. İzahı güç, anlatımı güç. İnsanım diyenin anlaması güç. Ben orada bir tane güvenlik tedbiri bir tane polis görmedim. İçeriye girişte polis yoktu."

Bombalı saldırıdan son anda kurtulan Mehmet Önder ise şunları söyledi:

GÖZYAŞLARI BİRBİRİNE KARIŞTI

"HDP kortejinin girişiyle birlikte bombalar patladı. Tam yürüyüşe geçeceğimiz zaman bombalar patladı. Olayın olduğu yere 5-6 metre uzaklıktaydım. Çok sayıda arkadaşımızı buraya getirdik." Bombalı saldırıda yakınlarını kaybedenler ise hastane bahçesinde gözyaşı döktüler.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bombalı Saldırıda Yaşamını Yitirenlerin Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Kürt Oğlu Kürt: Allah belanı versin hdp,oy almak için değermiydi bunu yapmaya.. 90 66 Yanıtla
  • hüseyin : polisi askeri şehit edin öğretmeni doktoru rehin alın okulları yıkin barajları yakın oy için insan öldürün sonra güvenlik önlemi yokmuş olaya bak 31 43 Yanıtla
  • Kursat: Bugun 3 yaşındaki şehit polisin çocuğu annesine hadi babama gidelim diye agliyodu 46 26 Yanıtla bjk: Ahmet sadece 2 aileye üzüldüm o da polis aileleri 2 17
  • Vatandaş: Mitingler de kendinizi aratmamak için direnirsin hatta kendi arama noktalarını kurarsınız böylesi bi durum oluncada yok polis önlem almadı dersiniz 49 17 Yanıtla
  • yastayiz: Pkk 3 aydır yaptığı kanlı bilânçonun ardından bugün eylemsizlik kararını jubile yaparak gerçekleştirdi evet saldırıyı pkk yaptı neden yaptı amaç kendini kürtlere ve pkk uzantısı olan hdp ye verilen emanet oy sahiplerine karşı masum kilmakti bu saatten sonrada bütün halkımız sokaklara dokulsun diyen canı cemil bayik ın bu katliamı fazlasıyla üstlendiği apaçık ortadir 40 24 Yanıtla
  • kovalent bağ: polise kurşun sık sonrada niye orda polis yoktu de 40 24 Yanıtla
  • serdar: polis öldürürken hoşunuza gidiyodu bide sizimi koruyacak ölen insanlara veya başka bişeye kinim yok ama polis asker çocuk öldüren bi partinin peşimden gidersen utanmadan bide barış mitingi dersen onların oy için kurdugu tuzagada düşersin suçluda belli hdp ve pkk başka bişey aramayın 35 21 Yanıtla
  • Norvec: Bir türk olarak lanet olsun yapanlara. Chp,liyim ama inadina Hdp oy verecem. 28 21 Yanıtla
  • Çok Acı : 3 ayda öldürülen asker polisten daha fazla masum insan katledildi yaw neyin karşılaştırması bu yok şehit polisimiz üzülmeyin yok bilmem ne bahsedilirken vazgeçin kusbeyinli yaratıklar! !!!! ölenler sizin gibi savaş çığırtkanlığı yapanlar değil, insanlar ölmesin diye toplanan güzel insanlardı 15 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement