Bonzai İçen Kız Sokak Ortasında Yere Yığıldı - Son Dakika
Güncel

Bonzai İçen Kız Sokak Ortasında Yere Yığıldı

İstanbul Esenyurt'ta uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir genç kız yol ortasında yere yığıldı.

22.09.2014 09:33  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Kıraç-Hoşdere mevkisinde, yoldan geçen vatandaşlar, yerde yarı baygın vaziyetteki bir genç kız gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, genç kızı yarı baygın vaziyette buldu. Bunun üzerine olay yerine 112sağlık ekiplerine bildirildi. Verilen adrese gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra genç kızı Esenyurt Devlet Hastanesine sevk etti.

ACİL SERVİSE KALDIRIDILDI
Ambulansla hastanenin acil servisine kaldırılan genç kız, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerinde Yeşim adlı genç kızın önceden uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Genç kızın ifadesini alan polis ekipleri olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.

BONZAİ BU HALE GETİRDİ

Öte yandan yoldan geçerken bir vatandaş, olup bitenleri cep telefonuyla kaydederek genç kızı konuşturmaya çalıştı. Kaldırımda hareketsiz ve adeta transa girmiş vaziyetteki genç kız soruları yanıtlamakta güçlük çektiği gözlendi. Vatandaşın ‘ne kullandınız?’ sorusuna ‘bir şey kullanmadım’ diye yanıt veren genç kız, ‘hap falan mı kullandın?’ sorusuna ise ‘sigara’ diye yanıt verdi. Genç kız vatandaşın sorularını yanıtladıktan kısa bir süre sonra sırt üstü yere yığıldı

Bonzai İçen Kız Sokak Ortasında Yere Yığıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bonzai İçen Kız Sokak Ortasında Yere Yığıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GÜRKAN GÜR: ANNEN VE BABAN SANA KURBAN OLSUN SUÇ ONLARDA 5 13 Yanıtla
  • klavye delikanlısı: neyin kafasını yaşıyonn 0 5 Yanıtla
  • ASI: BUNLARIN KİSİ İÇMEK DEYİL MERAK KONUSU HALİNE GELDİ BİR DENEYİM BAKAYIM NASIL DERCESİNE Bİ ŞEKİLDE ALIŞIYORLAR İÇİN ANAM İÇİN TADIMADI DERKEN KALP RİTİMLERİ DEYİŞİYOR VE ÖLÜM LE BİTEN DENEME SON NOKTA VURUŞ GERÇEKLEŞİYOR BU BONZAYİ DEDİKLERİ BİLDİĞİMİZ FARE İLACIDIR NASIL BU GENÇLER BUNLARA KENDİLERİNİ BAĞIMLILIK HALİNE GETİRİYORLAR VAY ŞU ATATÜRKÜN GENÇLİĞİNE YAZIKLAR OLSUN BU İLLETİ İCA AD EDENE TC POLİSİ BUNU YANLARINA BIRAKMAZDİYE DÜŞÜNÜYORUM 2 0 Yanıtla
  • ömer ünsür: dinle çok alakası var sağlam imanı olan içmez o zıkkımı 0 0 Yanıtla
  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement