Kırklareli'de Bonzai Nedeniyle 2 Kişi Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de Bonzai Nedeniyle 2 Kişi Hastanelik Oldu

Kırklareli\'de Bonzai Nedeniyle 2 Kişi Hastanelik Oldu

Kırklareli'de 2 kişi, uyuşturucu madde bonzai nedeniyle hastanelik olurken, 10 kişi gözaltına alındı.

21.04.2014 19:09  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'de 2 kişi, uyuşturucu madde bonzai nedeniyle hastanelik oldu. Polis ekiplerinin Lüleburgaz ilçesindeki metruk binalarda yaptıkları denetimlerde de bonzai kullanan 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kırklareli'de uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan G.S., polis ekiplerine verdiği ifadesinde bonzai maddesini Yayla Mahallesi Çamlık mevkiinde tanımadığı kişilerden aldığını beyan etti. 5 TL vererek aldığı bonzai maddesini kullandıktan sonra rahatsızlanan ve babası tarafından hastaneye kaldırılan G.S. bonzaiyi merak ettiği için içtiğini söyledi.

BONZAİ KULLANAN ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

Kırklareli'deki diğer bir olayda da Karacaibrahim Mahallesi'nde çevreye rahatsızlık veren bir şahsın olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerindeki 21 yaşındaki H.İ.Y. isimli kişiyi hastaneye götürdü. H.İ.Y.'nin hastanede yapılan muayenesinde bonzai kullandığı tespit edildi. Asker olduğu öğrenilen H.İ.Y. tedavisinin ardından Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

LÜLEBURGAZ'DA METRUK BİNALARA BASKIN

Lüleburgaz'da da 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarlar üzerine polis ekipleri 10 kişiyi gözaltına aldı. 20 Nisan'da Güneş Mahallesi Baki Becer Sokak üzerinde bulunan metruk bir binada uyuşturucu kullanıldığı ihbarını alan polis ekipleri, yaptıkları denetimde B.B., H.F.Ö., E.H., A.A., S.K., T.Ç., A.K.P. ve O.T. isimli kişileri yanlarında kova tabir edilen düzenek ile birlikte gördü. Yapılan kontrolde A.A.'nın üzerinden 3 fişek halinde bonzai maddesi, S.K.'nin üzerinden de 1 fişek bonzai maddesi ele geçirildi. B.B., H.F.Ö., E.H., T.Ç., O.T., A.K.P., GBT kontrolünün ardından serbest bırakılırken A.A. ve S.K. hakkında TCK 191 kapsamında adli işlem yapıldı.

Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde de boş arazideki metruk bina içerisinde uyuşturucu kullanan biri 14 yaşında 2 kişi gözaltına alındı. N.T. (19) ve İ.G.K. (14), uyuşturucu madde kullanmakta kullanılan kova düzeneği ile 1 fişek bonzai maddesini polis ekiplerine teslim etti.

İ.G.K. ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Büro Amirliği'ne götürülürken, N.T. gerekli işlemlerin ardından serbest bırakıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırklareli'de Bonzai Nedeniyle 2 Kişi Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement