Bonzaiyi Toprağa Gömüp, Saklamışlar - Son Dakika
Güncel

Bonzaiyi Toprağa Gömüp, Saklamışlar

Bonzaiyi Toprağa Gömüp, Saklamışlar

Aksaray'da polis tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen, aralarında başka suçtan tutuklu bulunanların da olduğu 50 kişiye yönelik yapılan operasyonda 44 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

22.04.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da polis tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen, aralarında başka suçtan tutuklu bulunanların da olduğu 50 kişiye yönelik yapılan operasyonda 44 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Şebeke üyelerinin bonzai adı verilen uyuşturucu haplardan bazılarını evlerinin bahçesi ile yakındaki boş arazilere toprağa gömerek sakladıkları ortaya çıktı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik yaklaşık 8 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından geçen cumartesi günü şafak vakti, operasyon düzenledi. Daha önce belirlenen adreslere, helikopter destekli 550 polisin katıldığı baskında haklarında gözaltı kararı bulunan 50 kişiden 39'u gözaltına alındı. 11 şüphelinin ise başka suçtan dolayı halen cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi.

SOBADA VE TOPRAĞA GÖMÜP SAKLAMIŞLAR

Polis, eğitimli köpekle birlikte yaptığı aramada bazı şüphelilerin evlerinin bahçesinde ve yakınındaki boş arazilerde bonzai adı verilen uyuşturucu toprağa gömülmüş halde buldu. Bazı evlerde ise soba içinde paketlenmiş esrarlar ele geçirildi. Polis, yurt dışından da getirilmiş bonzai paketleri ile 5 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği buldu.

Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 44'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 6 kişi de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bonzaiyi Toprağa Gömüp, Saklamışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement