Borç Yapılandırmasında Son Başvuru Tarihi 31 Ağustos - Son Dakika
Yerel

Borç Yapılandırmasında Son Başvuru Tarihi 31 Ağustos

Borç Yapılandırmasında Son Başvuru Tarihi 31 Ağustos

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Halil Aşık, problemli borçların yeniden yapılandırıldığını ve faizlerin de tamamen silindiğini ifade ederek, “Son başvuru tarihi 31 Ağustos, bu büyük fırsatı kaçırmayalım” dedi.

18.08.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Halil Aşık, problemli borçların yeniden yapılandırıldığını ve faizlerin de tamamen silindiğini ifade ederek, "Son başvuru tarihi 31 Ağustos, bu büyük fırsatı kaçırmayalım" dedi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde esnaf ve sanatkarlar borç yapılandırmasından faydalanmak için ilçedeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne başvuruyor. Kooperatif Başkan Halil Aşık, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Hükümetimizin onayı ve TEKSOMB Merkez Birliğimizin organizasyonu ile tüm Türkiye genelindeki borçlar yapılandırıldı. Esnaf kefalet kooperatiflerinden kredi kullandırdığımız, esnaf ve sanatkar ortaklarımızdan, takip tarihi 30 Haziran 2016 tarihinden önce olan, günü geçmiş ve yasal takip aşamasındaki borçların, defaaten ödemelerinde tamamen temerrüt faizleri siliniyor. Borçların 12 ay taksite bölünmesi halinde % 8 faiz uygulanıyor. 24 ay taksitle ödeme talebinde bulunanlar ise yıllık % 12 faiz uygulanarak üç kademede yapılandırma yapabiliyorlar. Yani defaaten peşin olarak yapılabiliyor, 12 veya 24 ay taksitle yapılandırılabiliyor. Bu durumda olan ve bu kapsama giren esnaf ve sanatkar üyelerimize önemle duyurulur. Bu haktan faydalanmaların tavsiye ediyoruz" dedi.

Aşık, 29 Temmuz'da dolan başvuru süresinin, 31 Ağustos tarihine kadar uzatıldığını, bir daha uzatma yapılıp, yapılmayacağı konusunda ise bildirim yapılmadığını hatırlattı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Borç Yapılandırmasında Son Başvuru Tarihi 31 Ağustos - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement