Borçka Kaymakamı Öztürk'ten Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Borçka Kaymakamı Öztürk'ten Veda Yemeği

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Mardin'in Merkez Artuklu ilçesine tayini çıkan Borçka Kaymakamı Öztürk için veda yemeği verildi.

13.07.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Mardin'in Merkez Artuklu ilçesine tayini çıkan Borçka Kaymakamı Öztürk için veda yemeği verildi.

Borçka Belediye Başkanlığının düzenlediği veda yemeğine, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Murgul Kaymakamı Hüseyin Çam, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Borçka Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Şen, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Borçka ve diğer ilçelerden gelen daire amirleri, siyasi parti mensupları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, muhtarlar, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansı Artvin serbest habercisi Bayram Sarayoğlu ile TRT muhabiri Ziya Akyıldız'ın, kaymakamlığıh, kamu kurum ve kuruluşları ile yaptığı hizmetlerin haber yapılıp yayınlanmasındaki gayretlerinin kendisini memnun ettiğini belirterek, Sarayoğlu ve Akyıldız'a teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Borçka Kaymakamı Öztürk'ten Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement