Borçka Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Borçka Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Sona Erdi

Borçka Kaymakamlığı Muhtarlıklar Arası Futbol turnuvası, yapılan final müsabakası ile sona erdi.

09.09.2016 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borçka Kaymakamlığı Muhtarlıklar Arası Futbol turnuvası, yapılan final müsabakası ile sona erdi.

Borçka İlçe Stadı'nda başlayan final müsabakasını Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, kulüp temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi.

Türk, final müsabakası sonrasında yaptığı açıklamada, bu yıl 2'ncisi düzenlenen ve 10 köyün katıldığı turnuvanın 16 gruptan oluştuğunu söyledi.

Finale, 4 takımın yükseldiğini dile getiren Türk, bu müsabakalar sonucunda Karşıköy Köyü ile Çayeli Köyü takımlarının finale kaldığını, maç sonunda da Karşıköy Köyü, Çayeli Köyü takımı 2-1 yenerek şampiyon olduğunu ifade etti.

Final müsabakası sonunda yapılan ödül töreninde, Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek ve Belediye Başkanı Aslan Atan, başarılı olan takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Borçka Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kimyagerler Derneği, özlük haklarının iyileştirilmesini talep etti
    17:40 Kimyagerler Derneği, özlük haklarının iyileştirilmesini talep etti

    Kimyagerler Derneği İç Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Oltulu, dernek üyeleri adına yaptığı açıklamada, kimyagerlerin özlük haklarının diğer mesleklere göre geri kaldığını belirtti. Oltulu, kimyagerlerin aynı yetki ve sorumluluğa sahip olmalarına rağmen düşük ek gösterge ve ücretle çalıştıklarını ifade etti. Kimyagerlik mesleğinin cazip hale getirilmesi ve kamu kimyagerlerinin özlük haklarındaki sorunların çözülmesi gerektiğini vurguladı.

  • Çanakkale'nin Biga ilçesinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi
    17:39 Çanakkale'nin Biga ilçesinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

    Biga ilçesinde dün akşam başlayan şiddetli yağışlar, bazı yollarda su birikintilerine neden oldu. Biga Belediyesi ekipleri suyun tahliye edilmesi için çalışma başlattı. Alçak zeminlerde bulunan bazı evlerin giriş katlarında su baskınları yaşandı. Güvemalan köyünde mahsur kalan küçükbaş hayvanlar, belediyeye ait botla kurtarıldı. Biga Belediye Başkanı Alper Şen, yağışın etkili olduğu bölgelere giderek çalışmaları koordine etti.

  • Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üretilen peynir helvası coğrafi işaret tescili aldı
    17:39 Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üretilen peynir helvası coğrafi işaret tescili aldı

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üretilen peynir helvası, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret olarak tescil edildi. Gelibolu Ziraat Odası Başkanı Erkan Kaya, helvanın tescili için başlattıkları girişimin olumlu sonuçlandığını belirtti. Coğrafi işaret tescili, Gelibolu'nun kültürel mirasının ve tarımsal ürünlerinin değerinin tanınması anlamına geliyor.

  • Trabzon'da 2 Bin Çocuk, Oyun Şenliğine Katıldı
    17:38 Trabzon'da 2 Bin Çocuk, Oyun Şenliğine Katıldı

    Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen oyun şenliğine 2 bin çocuk katıldı. Şenlikte öğrenciler geleneksel oyunlar oynadı, dans etti ve eğlendi. Çocuklara çizgi film kahramanlarının kostümleriyle fotoğraf çekimi yapıldı ve etkinliğin sonunda 2 bin fidan dağıtıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerin eğlenmesinden mutluluk duyduklarını belirtti ve Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan ettiği için teşekkür etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti
    17:37 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Tugay, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulunuldu. Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir mesaj yazdı ve görev süresi boyunca halkın çıkarlarını gözeteceğini vurguladı.

  • Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti
    17:37 Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti

    Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in annesi Safiye Demir, 90 yaşında hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Safiye Demir'in cenazesi, Şalpazarı ilçesinde defnedilecek.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı
    17:33 Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı

    Niğde'de 8 ülkeden 21 sanatçının eserlerinin yer aldığı Uluslararası Resim Sergisi, Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Vali Cahit Çelik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaptı. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

  • Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:33 Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, meclis toplantısında yaptığı açıklamada, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti. Meclis toplantısında 23 gündem maddesi görüşüldü ve komisyon üyeleri seçildi.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı: O anlar kamerada
    17:29 Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı: O anlar kamerada

    Çankırı'da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.


Advertisement