Borçlarını Ödeyemeyince, Adliye Önünde Kendini Kesti - Son Dakika
Güncel

Borçlarını Ödeyemeyince, Adliye Önünde Kendini Kesti

Borçlarını Ödeyemeyince, Adliye Önünde Kendini Kesti

Sinop'ta, traktörüyle adliye önüne gelen Ali B. adlı kişi, bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini keserek kendine zarar verdi.

03.11.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta, traktörüyle adliye önüne gelen Ali B. adlı kişi, bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini keserek kendine zarar verdi. Borçlarını ödeyemediğini söyleyen Ali B., güçlükle ikna edilip, hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Aldığı bir araç nedeniyle artan borçlarını ödeyemediği için bunalıma giren ve tehdit edildiğini ileri süren Ali B., traktörü ile Adliye binası önüne geldi. Burada bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini keserek kendisine zarar veren Ali B., bağırmaya başladı. Kanlar içerisinde kalan Ali B.'ye çevredekiler ve polis müdahale etmek istedi. Sinir krizi geçiren Ali B., güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Ali B., "Yarın benim başıma bir olay geldiğinde bu polis o zaman da bana sahip çıkacak mı? Bugün beni kurtarsanız ne olur ki yarın kendimi asacağım" diye bağırdı. Ali B., tedavi için Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'e kaldırıldı. - Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Borçlarını Ödeyemeyince, Adliye Önünde Kendini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement