Borcunu Ödeyemeyen Kıbrıs Gazisi Evini Terk Etti - Son Dakika
Güncel

Borcunu Ödeyemeyen Kıbrıs Gazisi Evini Terk Etti

Borcunu Ödeyemeyen Kıbrıs Gazisi Evini Terk Etti

Adana'da yaşayan Kıbrıs Gazisi ve Bağkur emeklisi 62 yaşındaki Bekir Doğan, borcunu ödeyemeyince, bunalıma girerek ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi.

28.10.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yaşayan Kıbrıs Gazisi ve Bağkur emeklisi 62 yaşındaki Bekir Doğan, borcunu ödeyemeyince, bunalıma girerek ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Doğan'ın çocukları, aynı zamanda kalp hastası olan babalarının hayatından endişe ettiklerini belirterek, "Babamızın bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

Merkez Seyhan İlçesi Sakarya Mahallesi'nde oturan Bekir Doğan, sağlık nedeniyle işlettiği lokantayı kapatmak zorunda kaldı. İddiaya göre lokanta kapandıktan sonra yüklü miktardaki borcunu ödeyemeyen 3 çocuk babası Doğan, bunalıma girerek 2 6 Ekim Pazartesi günü 'Ya ölecektim, ya gidecektim' yazılı bir not bıraktıktan sonra sabah saatlerinde evinden ayrıldı ve bir daha da dönmedi. Doğan'ın gidebileceği tüm yerlere bakan ancak sonuç alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu.

Bekir Doğan'ın çocukları Seray ve Sezgin Doğan, anneleri Mükerrem'in de tansiyon hastası ve perişan halde olduğunu belirterek, "Yanına ilaçlarını ve cep telefonunu da almamış. Evden ayrıldığı gün öğleden sonra bankadan emekli maaşını çekmiş" dedi.

Doğan kardeşler ayrıca, babalarının borçlarını da ödediklerini belirterek, "Babacığım tüm borçlarını ödedik. Herhangi bir borcun artık yok. yeter ki Yeni ve güzel bir hayat seni bekliyor" diye Bekir Doğan'a seslendiler. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Borcunu Ödeyemeyen Kıbrıs Gazisi Evini Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement