Borcunu Ödeyemeyince İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Borcunu Ödeyemeyince İntihar Etmek İstedi

Borcunu Ödeyemeyince İntihar Etmek İstedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde borçları nedeniyle çalıştığı inşaata çıkan işçi intihar girişiminde bulundu.

19.05.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde borçları nedeniyle çalıştığı inşaata çıkan işçi intihar girişiminde bulundu. İşçiyi ikna eden ise çalışma arkadaşı oldu.

Bodrum'da ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunalıma giren inşaat işçisi intihar girişiminde bulundu. Çalıştığı inşaatın yanındaki yüksek bir duvara çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaş bir mesai arkadaşı ve polis tarafından ikna edilerek çıktığı yerden aşağı indirildi.

Bugün öğle saatlerinde Konacık Beylikkırlar mevkiinde bir inşaat şantiyesinde çalıştığı öğrenilen inşaat işçisi, inşaatın yanındaki yüksek bir duvara çıkarak intihar etmek istedi. Olayı haber alan polis ve 112 Acil Sağlık ekibi hızla bölgeye intikal etti.

Borçları nedeniyle hakkında hapis kararı olduğu iddia edilen vatandaşı polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Sağlık ekipleri de işçinin kendini aşağıya bırakma ihtimaline karşı aşağıda güvenlik önlemleri aldı. Söz konusu inşaatta bir hafta önce işe başladığı ve bir önceki çalıştığı iş yerinden parasını alamadığı öğrenilen şahsın yanına bir mesai arkadaşı da çıktı. Heyecandan titreyen ve gözyaşlarına hakim olamayan vatandaşı ikna eden mesai arkadaşı ve polis, şahsı bölgeye getirilen merdivenle aşağıya indirdi. Ambulansa alınan şahıs daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

İnşaatın sorumlusu Sedat Sula gazetecilere yaptığı açıklamada şahsın şantiyede bir hafta önce çalışmaya başladığını ifade ederek, "Başka bir yerde çalışmış, parasını alamamış, burada da kalabalığı görünce dikkat çekerim diyerek çıkmış inşaatın tepesine gördüğünüz gibi. Kendisi de beyan ediyor bizim şantiyede parayla ilgili bir sıkıntı yok. Burada mayısın 11'inde işbaşı yapmış. Biz her cuma herkesin parasını ödüyoruz, bizim şantiyede parayı alamama gibi bir durum yok. Burası ufak bir şantiye değil, başka yerden parasını alamamış. Oradaki kalfaya da ulaşamayınca kendince çıkmış yukarıya. Kendisi evli. Hapis kararı varmış, bir yere ödemesi varmış altı bin lira. Bizden yardım istedi ben de yapamayacağımı söyledim. Durum bu başka bir şey yok. Kendisini çok iyi tanımıyorum bir haftalık çalışanımız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Borcunu Ödeyemeyince İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement