Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Açıklaması

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Açıklaması

Işıkkentli kadınlar, CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila’yı ziyaret etti.

12.04.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Işıkkentli kadınlar, CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila'yı ziyaret etti. Bütün projelerinde kadınlarla birlikte çalışacaklarını ifade eden Başkan Olgun Atila ise "Hizmet yolunda kadınlarla yan yana yürüyeceğiz" diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila'ya seçim sürecinde yoğun destek veren Işıkkent Dayanışma Platformu, seçimin ardından bu kez sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Platform mensubu kadınlar, birçok alanda kendilerine destek olan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven ile birlikte Atila'yı kutladı, başarılar diledi.

Olgun Atila'nın Bornova için çok önemli işler yapacağına inandığını ifade eden CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven "İzmirli kadınlar olarak özlediğimiz bir kentte, ülkede yaşamak için çabalarımız devam edecek" dedi. Işıkkent Dayanışma Platformu'nun sözcülerinden Şule Sepetçi de "Bu tablo bizi çok mutlu etti. Büyük bir başarı elde ederek bu göreve seçilen başkanımızı bir de makamında görmek istedik" diye konuştu. Sepetçi Işıkkent Dayanışma Platformu'nun bundan sonra da Başkan Olgun Atila'nın destekçisi olacağını söyleyerek, "Yolunuz açık olsun, her zaman sizinleyiz Olgun Başkan" diye konuştu.

Sürpriz ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, "Sizleri ve Sayın milletvekilimiz Prof. Dr. Hülya Güven'i burada görmek çok güzel. Desteklerinize önümüzdeki süreçte ihtiyacım olacak. Her platformda kadınlarımızın daha önde olması gerekiyor. Bütün projelerimizde kadınlarımızla birlikte çalışacağız. Hizmet yolunda kadınlarımızla yan yana yürüyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement