Bornova Belediyesi Çocuklara Sanatı Sevdiriyor - Son Dakika
Güncel

Bornova Belediyesi Çocuklara Sanatı Sevdiriyor

Bornova Belediyesi, çok özel bir sergi ve çalıştaya ev sahipliği yaptı.

06.12.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel bir sergi, özel bir çalıştay

Güldane Araz Ay'ın baskı resim sergisi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi'nde sanatseverle buluştu. Bornova doğumlu sanatçı, üç gün süren çalıştay boyunca aralarında engellilerin de bulunduğu 80 çocuğa baskı resim yapmayı da öğretti

Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi, çok özel bir sergi ve çalıştaya ev sahipliği yaptı. Güldane Araz Ay'ın baskı resim sergisi 1-3 Aralık tarihleri arasında sanatseverle buluştu. Üçü yurt dışında olmak üzere bugüne kadar dokuz kişisel sergi açan sanatçının eserleri büyük beğeni topladı.

Bornova doğumlu sanatçı, sergi süresince yirmisi engelli olmak üzere yaşları 7 ile 12 arasında değişen 80 çocuğa baskı resim yapmayı öğretti. Çalıştaya dört grup halinde katılan çocuklar, Tarihi Köşk'te oluşturulan geçici resim atölyesinde keyifli saatler geçirdi.

Baskı resim çalışması yapan çocukları ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, amaçlarının gelecek nesillere sanatı sevdirmek olduğunu söyledi. Güldane Araz Ay, kendisine ev sahipliği yapan Bornova Belediyesi'ne ve Başkan Olgun Atila'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova Belediyesi Çocuklara Sanatı Sevdiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement