Bornova Belediyesi KENTEXPO'da - Son Dakika
Yerel

Bornova Belediyesi KENTEXPO'da

Bornova Belediyesi KENTEXPO\'da

KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda ziyaretçiler Bornova'ya büyük ilgi gösterdi.

18.10.2014 08:55  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi, KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda açtığı stantta ilçede verilen hizmetleri tanıttı. Yapılacak hizmetleri halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına göre planlayarak ortak akıl ilkesini hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ziyaretçilere çalışmalarla ilgili bilgi verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katılımıyla açılışı yapılan KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda Bornova Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü. Bornova Belediyesi'nin son dönemde yaptığı hizmetlerin ve yatırımların yer aldığı gazete, dergi ve broşürlerin dağıtıldığı stantta görevliler vatandaşlara merak ettikleri konularda bilgi verdi.

Belediye hizmetlerinin kalitesinin artması açısından fuarların büyük önem taşıdığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Fuarlar yeni gelişmeleri takip etmek ve fikir alışverişi bakımından çok önemli. Biz de hizmet ve yatırımlarımız ile belediyecilik yaklaşımımızı tanıtmak için standımızı kurduk. Gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: CafeRuj.com.tr

Son Dakika Yerel Bornova Belediyesi KENTEXPO'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement