Bornova'da Belediye-Vatandaş Elele - Son Dakika
Yerel

Bornova'da Belediye-Vatandaş Elele

Bornova\'da Belediye-Vatandaş Elele

Bornova’da projeler vatandaşlarla birlikte oluşturuluyor, Başkan Olgun Atila projelerini ‘katılımcı’ anlayışla belirliyor.

04.07.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova'da projeler vatandaşlarla birlikte oluşturuluyor, Başkan Olgun Atila projelerini 'katılımcı' anlayışla belirliyor.

Sorunları yerinde tespit edip, vatandaşların taleplerini dinleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka 3 Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Bornova Belediyesi'ne ait tesisleri ve park alanlarını gezen Başkan Atila, bu tip yerleri vatandaşların daha üst seviyede yararlanacağı şekilde düzenleyeceklerini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, geleneksel hale getirdiği mahalle gezileri kapsamında bu kez Evka 3'teydi. Başkan Atila, Muhtar Dilek Kumova, ilgili başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte ilçenin en büyük mahallelerinden olan Evka 3'te incelemelerde bulundu. Vatandaşları istek ve önerilerini dinleyen Atila, projeleri bu doğrultuda uygulayacaklarını söyledi.

Bornova Belediyesi'ne ait tesisleri ve park alanlarını gezen Başkan Atila, bu tip yerlerden vatandaşların daha üst seviyede yararlanması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi. Daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Atila, "Evka 3 ve çevresi ilçemizin en fazla yeşil alana sahip olan bölgelerinden. Bu alanları koruyarak özellikle çevre sakinlerinin daha iyi şekilde kullanacağı alanlar haline getireceğiz" dedi.

Bölgede yaşayan vatandaşların sorunlarını ve isteklerini Başkan Atila tek tek ziyaret ettiği esnafa 'hayırlı işler' diledi. Mahalle kahvelerinde oturup vatandaşla birlikte çay içip sohbet eden Başkan Atila, taksi ve minibüs duraklarına da konuk oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova'da Belediye-Vatandaş Elele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement