Bornova'da Sporda Başarısı Tesadüf Değil - Son Dakika
Güncel

Bornova'da Sporda Başarısı Tesadüf Değil

Bornova Belediyespor Kulübü'nün U12 ve U16 futbol takımları gruplarında ilk ikiye kalma başarısını gösterdi. Sporcular kupa sevinçlerini Başkan Olgun Atila ile paylaştı

14.07.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi'nin sporun her alanında yaptığı yatırımlar meyvelerini veriyor.

Bornova Belediyesi'nin destek verdiği amatör spor kulüpleri ve Bornova Belediyespor Kulübü'nün başarıları gurur kaynağı oluyor. Gruplarında ilk ikiye kalma başarısını gösteren U12 ve U16 futbol takımları kupa sevinçlerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı. Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Başkan Atila ile iftar yemeğinde biraraya gelen sporcular kendilerine verilen destek nedeniyle teşekkürlerini iletti. Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Cumhur Yılmaz'ın da katıldığı yemekte takım kaptanları ve oyuncular kupalarını Başkan Atila ile birlikte havaya kaldırdı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, U12 ve U16 takımlarının elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirterek, "Gençlerimizin sporla içiçe yaşamaları için elimizden gelen bütün imkanları sunuyoruz. Sporun tüm branşlarına yaptığımız katkıların bizlere başarı olarak dönmesinden çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da Sporda Başarısı Tesadüf Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement