Bornova'da Temizlikten Taviz Yok - Son Dakika
Güncel

Bornova'da Temizlikten Taviz Yok

1445 yeni konteyner dağıtımı başladı

08.01.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi temizlik hizmetlerini daha kaliteli ve sorunsuz verebilmek için yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda tüm mahallelere dağıtılmak üzere toplam 1445 adet yeni çöp konteyneri alındı

Bornova Belediyesi, yıpranan çöp konteynerlerini yeniliyor. İlçenin pek çok değişik noktasında daha büyük kapasiteli yeni sistem yeraltı konteynerlerini kullanan Bornova Belediyesi, yıpranan yerüstü konteynerlerini de düzenli olarak yenileriyle değiştiriyor. Son olarak Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 75 adet 3 bin litrelik, 125 adet 2 bin 200 litrelik, 1230 adet de 770 litrelik konteyner alımı yaptı.

İlçede çeşitli noktalara yerleştirilmek üzere 15 tane de yeraltı konteyneri satın alındı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan noktalara yeni konteynerleri yerleştirmeye başladı. Yeni alınan ve dağıtımına başlananlar sayesinde Bornova'da eski konteyner kalmayacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın uyarı ve taleplerini de dikkate alarak en iyi hizmeti vermeye, sokaklarımızı, caddelerimizi olabilecek en temiz halde tutmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizin temiz kalması, çöplerin dışarıya taşmaması için de ihtiyaca göre en uygun büyüklükteki konteynerleri yerleştiriyoruz. Tertemiz Bornova için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da Temizlikten Taviz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement