Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin Temeli Atıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Homeros Vadisi kaynak suyunun şişelenerek satışa sunulmasını sağlayacak Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin temelini attı.

03.10.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Homeros Vadisi kaynak suyunun şişelenerek satışa sunulmasını sağlayacak Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin temelini attı.

Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 milyon 600 bin lira maliyetle hayata geçirilecek saatte bin 500 damacana kapasiteli tesisin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, su ticareti yapanların önünü kesmeyi amaçlamadıklarını ve sadece fiyat istismarını önlemek istediklerini belirtti.

Kocaoğlu, konuşmasında Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım'ın İzmir'e gelir gelmez barış mesajları vermeye başladığını ve bunun da umutlandıran bir gelişme olduğunu kaydetti.

Binali Yıldırım'ın sözlerinde samimiyet aradığını ifade eden Aziz Kocaoğlu, "Bir yandan 'Allah rızası için şu kentin işlerini seçim malzemesi yapmayalım' diyeceksiniz, diğer yandan da her fırsatta bu kentin yerel yönetimine vuracaksınız. Sayın aday nedense, Türkiye'nin en büyük, en nitelikli fuar kompleksinin İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasına fena halde içerlemiş durumda" dedi.

İzmir'in projelerinin görmezden gelindiğini savunan Aziz Kocaoğlu, Yıldırım'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesinin sunduğu Körfez ÇED Raporu için "Yeterli değil. TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin kapsamlı bir çalışma yapması lazım" sözlerini de büyük bir şaşkınlıkla okuduğunu söyledi.

Kavga etmek, sataşmak gibi bir derdi olmadığını söyleyen Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesinin kente 11 yılda hükumetten daha fazla yatırım yaptığını savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement