Bornova Kolejinin LYS başarısı - Son Dakika
Güncel

Bornova Kolejinin LYS başarısı

Eğitimde başarıdan başarıya koşan Bornova Koleji LYS'de (Lisans Yerleştirme Sınavı) bir kez daha farkını ortaya koydu.

19.07.2016 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LYS'DE Türkiye 2.'si ve Türkiye 4.sü Bornova Kolejinden

18-19 ve 25-26 Haziran tarihlerinde düzenlenen LYS'de Bornova Koleji öğrencisi Ömer Faruk Sevim MF1 ve MF4 puan türünde Türkiye 2.si, MF 2 ve MF 4 puan türünde Türkiye 4.sü oldu.

Özel Bornova Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri başarılarını 2016 LYS sonuçlarıyla taçlandırdı. Bornova Kolejinde aldığı eğitimle Türkiye 2.si ve Türkiye 4.sü olma başarısını gösteren Ömer Faruk Sevim öğretmenlerinin ve ailesinin gurur kaynağı oldu. Ayrıca ilk 10'da 4, ilk 100'de 8, ilk 1000'de 38 ve ilk 10.000'de 118 derece ile kırılması zor bir rekora daha imza atıldı.

Bornova Kolejinde gelenek haline gelen başarının ekip işi olduğunu belirten Müdür Adnan Taş, "Elde edilen başarı inanarak ve özveriyle yapılan çalışmaların bir sonucudur. Bornova Koleji olarak öğrencilerimizin sosyal ve kişisel olarak gelişmeleri ve geleceğe daha emin adımlarla yürümeleri için gerekli ortamı sunuyoruz. Aynı başarının önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini diliyoruz. Başarıda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi yürekten kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

LYS'de aldığı başarıyla gurur kaynağı olan Ömer Faruk Sevim ise başarıda emeği geçen öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ederek Başarısının çok ve düzenli çalışmasından kaynaklandığını belirtti. Sevim, "YGS'den sonra rehavete kapılıp zaman kaybetmeden LYS çalışmalarına başladım. Tüm boş vakitlerimi değerlendirip elimden geldiğince çalıştım. Hedeflerimizi de dikkatli bir şekilde belirlemeliyiz. Hayataki amacımız başarılı değil mutlu olmak. Başarı yalnızca bizi hedefe ulaştıracak yollardan biridir. Gelecek yıllarda sınava girecek arkadaşlarıma tavsiyem sonuçları ne olursa olsun hedefleri uğrunda ellerinden geleni yaparak mutlu olsunlar." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova Kolejinin LYS başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement