Bornovalı çocuklar için yaz çok eğlenceli geçecek - Son Dakika
Güncel

Bornovalı çocuklar için yaz çok eğlenceli geçecek

Bornova Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocuklar için 17 branşta düzenlediği hobi kursları ve 9 branşta düzenlediği spor kursları açıldı.

23.06.2016 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yabancı dilini geliştirmek isteyen çocuklar için Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi'nde 5 ayrı merkezde kurslara katılabilecek.

Eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından üç aylık yaz tatiline çıkan çocukları Bornova'da eğlenceli eğitim dolu günler bekliyor. Bornova Belediyesi'nin pek çok branşta düzenlediği hobi , spor ve yabancı dil kurslarına ücretsiz olarak katılan çocuklar kendilerine uygun branşlarında eğitim alacak.

YAZ DÖNEMİNE GEÇİLDİ

Bornova Belediyesi'nin yıl boyunca düzenlediği spor kurslarında ise yaz dönemine geçildi. Yaz dönemi için 9 branşta ve farklı yaş grubundaki çocuklar ve kadınlar için açılan kurslar 10 Haziran tarihinde belirlendi. Belirlenen kurslarda futbol, basketbol, yüzme, voleybol, hentbol, jimnastik, tekvando, hareket eğitimi ve yetişkin bayanlar için aerobik-pilates branşları yer aldı.

Yaz dönemi hobi kursları ise 17 branşta gerçekleşecek. Kurslar bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, çocuk korosu, bale, Latin dansları, halk oyunları, seramik, resim, satranç, el sanatları, takı tasarım, zumba, Türk Sanat Müziği ve fotoğrafçılık alanlarında verilecek .Bornova Belediyesi'nin yaz dönemi hobi kursları Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Çamdibi Şehitler Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri ve Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'nde verilecek.

Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi'nde İngilizce kursları açarak çocuklara bu konuda destek sağlayacak. Bornova'da 4'üncü sınıf ile 8'inci sınıf arasındaki çocuklar; Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri, Altındağ Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Taşdemirler İş Merkezi ile Cumhuriyet Evi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'nde ücretsiz İngilizce Kursu alabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornovalı çocuklar için yaz çok eğlenceli geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement