Borsa Başkanı Yeşil'den Tüccarlara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Borsa Başkanı Yeşil'den Tüccarlara Ziyaret

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, buğday, arpa, mercimek ve pamuk pazarındaki tüccarları ziyaret etti.

28.07.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, buğday, arpa, mercimek ve pamuk pazarındaki tüccarları ziyaret etti.

Yeşil ve Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ayhan, ziyaretlerinde, Diyarbakır- Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan pazardaki tüccarlarla görüştü.

Yeşil, kentte dört farklı bölgede bulunan buğday alım satımı yapan üyeler için ortak projeler üreteceklerini söyledi.

Fizibilite çalışmaları tamamlanan lisanslı depoculuğun Diyarbakır'da yapılacağını belirten Yeşil, "Kentte tüccar ve sanayicinin beklentilerine yönelik çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Diyarbakır Ticaret Borsası olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızı üyelerimizle paylaşıp onların fikir ve önerilerini alıyoruz. Kentimizin dört farklı bölgesinde bulunan ve yaklaşık 300 tüccarın bulunduğu buğday, arpa, mercimek alım satım pazarlarımız için üyelerimizin fikirler ve önerileriyle ortak yeni bir proje üreteceğiz." diye konuştu.

Tüccarlar da ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, DTB'nin projelerinin başarılı olacağını düşündüklerini kaydettiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Borsa Başkanı Yeşil'den Tüccarlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement