Borsa'da Öğle Tatili Bitiyor mu ? - Son Dakika
Ekonomi

Borsa'da Öğle Tatili Bitiyor mu ?

Borsa\'da Öğle Tatili Bitiyor mu ?

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Kemal Yılmaz, öğle tatilinin kalkıp kalkmayacağını 2015'in ikinci yarısından sonra değerlendireceklerini söyledi.

24.11.2014 14:08  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, mevcut sistemin bazı kısıtları olduğunu, bu nedenle mevcut sistem üzerinde yapmayı arzuladıkları değişikliklerde yeteri kadar esnek olamadıklarını dile getirdi.

SEANS SAATLERİ DEĞİŞEBİLİR

Yılmaz yeni sistemde seans saatlerini ayarlamak, öğle arasını uzatıp kısaltmak konusunda daha esnek bir yapıya kavuşacaklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Borsa'da Öğle Tatili Bitiyor mu ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tax: Insan bir ekmek calarsa onun emdigi sütü burnundan getirirler degilmi ama bizim borsamizda öyle soygunlar oluyorki aslinda hepsi idamlik hatta spk yol bile gösteriyor yirketlere daha moderen soyma yöntemleri olanda kücük yatirimciya oluyor maaalesef. 3 0 Yanıtla
  • tax: Soygun yöntemi borsaya girmeden kar göster kagidinin degerini sisir millete malinyükle ve birdaha kar nedir hic göremezsin temettü nedir onu hic göremezsin onlardan gectik bakmissin bir bedelli bir bedelli daha paran tüysüz serceye dönmüs ama patron bozuntulari lüks hayatlarini sürmeye devam ederler onlara hic birsey olmaz hele sirtlarini birde bastaki hükümete dayadiysa sittinsene birsey olmaz cünkü hepsi birbirinden nemalaniyorlar arastirin görürsünüz 10 senedir hic kar yapmiyan sirketler var hicmi sormazsiniz kardesim sen zarar yapiyorsunda kavaklari kemirerekmi yasiyorsun ama maalesef dedigim gibi gecmis spk baskanini yaptigi gibi birde bunlara yol gösterenler oldu sonradanda gidip o sirketlerde yönetimlerinde danisman olarak calisanlar var oyun bu. 1 0 Yanıtla

Advertisement