Boş Eve 39 Bin Lira Elektrik Faturası Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Boş Eve 39 Bin Lira Elektrik Faturası Geldi

Boş Eve 39 Bin Lira Elektrik Faturası Geldi

Aras Edaş Elektrik Dağıtım şirketi, Ağrı'da Cahit Tan isimli vatandaşa ait boş eve 39 bin 126 lira 40 kuruşluk elektrik faturası gönderdi.

30.01.2015 11:11  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde Cahit Tan'a ait boş eve, Aras Edaş Elektrik Dağıtım şirketi tarafından 39 bin 126 lira 40 kuruşluk elektrik faturası gönderildi.

SERVET DEĞERİNDE FATURA

Doğu Anadolu bölgesinde 7 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Edaş, Doğubayazıt'ta kimsenin yaşamadığı boş eve bir aylık elektirik kullanım bedeli olarak 39 bin 126 lira 40 kuruşluk fatura gönderdi.

"FABRİKANIN TÜKETİMİ BU KADAR OLMAZ"

Ağrı Caddesi üzerindeki Urartu apartmanı 6 nolu daireye boş olduğu halde fatura kesen elektrik dağıtım şirketine tepki gösteren ev sahibi Cahit Tan, "Evim şu anda tadilat aşamasında. Bir evin değil bir fabrikanın yıllık tüketimi bu kadar olamaz. Bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum" diye konuştu.

"DÜZELTİLECEK"

Araş Edaş Elektrik Dağıtım şirketi yetkilileri ise faturada yanlışlık olduğunu düzeltileceğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Boş Eve 39 Bin Lira Elektrik Faturası Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • raskoln: doğudakiler beleş kullansın faturasını biz ödeyelim adaletmi lan bu 9 9 Yanıtla
  • sivridil: bunlar daha iyi günleriniz yüzde 70 oy verirsiniz artık 14 4 Yanıtla
  • yahya: Burasi turkiye yolsuzlugun hirsizligin kul hakkinin zulmun oldugu yer hersey beklenir..... 13 2 Yanıtla
  • POLAT: KÜRTLER HEP ÇEKMİŞ KAÇAK ELEKTRİKTEN 11 4 Yanıtla
  • erdem sabri: yandaki kürt komşu bundan gizli kaçak hat çekmiştir, kaçağa yatmıştır yani, nasılsa batıdaki vatandaş ödüyor 13 1 Yanıtla
  • erkan: paralel yapının işidir. der AMpul kafa 11 1 Yanıtla
  • cengiz6161: oy oranini yüzde seksene cikarin faturalar düsük gelecekkkk. simdi anladinizmi cengiz insaatin sahibi , . . , . , avrat düz gitti bu halka. bu daha iyi günleriniz. 7 1 Yanıtla
  • Türk: Borc vardır her dogu ilinde oldugu gibi 2 4 Yanıtla
  • elekrikci: Şirketler milletin kabini etmiyor unutma zalimin zulmü varsa yetimlerin allahi var yiyin bakalin yiyin cehennem kütükleri boynunuza ateşten halka geçince napacaksinizz ebedi cehennemde 3 3 Yanıtla
  • helalmi.: Saate kedi girmistir. 3 0 Yanıtla
  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.


Advertisement