Boşandığı Eşini Üzerine Tiner Döküp Yakmaya Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Boşandığı Eşini Üzerine Tiner Döküp Yakmaya Çalıştı

Denizli'de çalıştığı lastikçide barışma teklifini reddettiği eşi tarafından rehin alınan ve üzerine tiner dökülen kadın, mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı.

24.07.2015 20:41  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale ilçesinde çalıştığı lastikçide boşandığı eşi tarafından rehin alınan, üzerine tiner dökülerek yakılmak istenen kadın, mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Zanlı, iş yerinin camını koluyla kırıp yaralanmasının ardından polise teslim oldu.

İŞ YERİ ÇALIŞANLARI KURTARDI

İbrahim Ergin, 7 yıl önce boşandığı ve bir süredir barışmak istediği Emine İneli'nin çaycı olarak çalıştığı Saraylar Mahallesi 1. Sanayi Sitesi'ndeki lastikçiye gitti. Eski eşini bıçakla rehin alan ve yumruklarla darbeden Ergin, yanında getirdiği tineri de üzerine döktü. Çıkan arbedede iş yeri çalışanları, İneli'yi Ergin'in elinden kurtardı.

"TESLİM OL" ÇAĞRISINA UYMADI

Lastikçiye gelen polisin "Teslim ol" çağrısına uymayan Ergin, iş yerinin camını koluyla kırarak yaralandı. Ergin, kolundaki kan kaybının devam etmesi üzerine ekiplere teslim oldu. Zanlı, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İneli ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Boşandığı Eşini Üzerine Tiner Döküp Yakmaya Çalıştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boşandığı Eşini Üzerine Tiner Döküp Yakmaya Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement