Eşini 13 Bıçak Darbesiyle Öldüren Koca: Öldürme Hakkımı Kullandım - Son Dakika
Güncel

Eşini 13 Bıçak Darbesiyle Öldüren Koca: Öldürme Hakkımı Kullandım

Eşini 13 Bıçak Darbesiyle Öldüren Koca: Öldürme Hakkımı Kullandım

Kayseri'de eşi Firdevs Vanlı'yı 17 bıçak darbesiyle öldüren Fatih Vanlı, cinayeti neden işlediğini soran gazetecilere "Öldürme hakkımı kullandım." yanıtını verdi.

06.11.2014 15:56  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 39 yaşındaki Fatih Vanlı, boşanmak isteyen eşi 37 yaşındaki eşi Firdevs Vanlı'yı öldürdü. Vanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin eşini neden öldürdüğü sorusuna, "Öldürme hakkımı kullandım. Böyle bir hakkı yeni öğrendim" karşılığını verdi.

Cinayet, merkez Kocasinan İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde dün saat 23.30 sıralarında işlendi. İşsiz Fatih Vanlı, kendisinden boşanmak isteyen ve ayrı yaşayan 3 çocuk annesi eşi Firdevs'in oturduğu eve giderek, kapıyı çaldı. Eşi, kapıyı açmayınca Fatih Vanlı, apartmanın zemin katındaki balkona tırmanarak eve girdikten sonra yanında getirdiği bıçakla kadını 17 ayrı yerinden bıçaklayıp, kaçtı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Ağır yaralanan Firdevs Vanlı, can havliyle üst komşusunun kapısının önüne kadar çıktıktan sonra kanlar içinde yığıldı. Komşusunun ihbarı üzerine sevk edilen sağlık görevlileri, Firdevs Vanlı'nın öldüğünü belirledi. Kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülürken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan eş katilini aramaya başladı. En büyüğü 12 yaşında 3 çocuk annesi olduğu belirtilen Firdevs Vanlı'nın daha önce aile içi şiddet nedeniyle Argıncık Polis Merkezi'ne başvurduğu bildirildi.

ARKADAŞININ EVİNDE YAKALANDI

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eşi Firdevs'i bıçakladıktan sonra kaçan Fatih Vanlı'nın, Melikgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi'nde saklandığını belirledi. Yapılan çalışma sonucunda uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Vanlı bir arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındıktan sonra cinayet suçunu itiraf etti.

MERSİN'DEN ÇOCUKLARINI GÖRMEYE GELMİŞ

Aile içi şiddet nedeniyle eşi Fatih Vanlı'dan ayrı yaşayan Firdevs Vanlı'nın, 5 ay önce boşanma davası açtığı belirtildi. Firdevs Vanlı'nın, ayrı yaşadığı halde yine de eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla Argıncık Polis Merkezi'ne başvurduğu, yakalanan Fatih Vanlı'nın ifadesinin ardından salıverildiği, Firdevs Vanlı için koruma kararı çıkarıldığı belirtildi.

Bu karardan sonra çiftin 3 çocuğunun yetiştirme yurduna verildiği, kadının yakınları tarafından Mersin'e yerleştirildiği bildirildi. Önceki gün çocuklarını görmek için Kayseri'ye gelen ve dün çocuklarının kaldığı yurda giden Firdevs Vanlı'yı, Fatih Vanlı'nın yurt çıkışından kaldığı eve kadar takip ettiği iddia edildi. Fatih Vanlı'nın, aynı adrese gece gelerek cinayeti işlediği bildirildi.

"ÖLDÜRME HAKKIMI KULLANDIM"

Vanlı'nın emniyetteki sorgusu tamamladı. İfadesi alınan Fatih Vanlı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Nöbetçi mahkemeye götürülen Fatih Vanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin eşini neden öldürdüğü sorusuna, "Öldürme hakkımı kullandım. Böyle bir hakkı yeni öğrendim" karşılığını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini 13 Bıçak Darbesiyle Öldüren Koca: Öldürme Hakkımı Kullandım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • angaralı: Ne var devlette seni öldürme hakkını kullansa... 33 0 Yanıtla
  • davulcu: Gunah isleme ozgurlugunu karisini katlederek kullanmis. bazilari ise hirsizlik yaparak kullaniyor. 15 5 Yanıtla
  • mahalleli: Boyle bir savunma sekli varmi yaaa allah bin turlu belani versin . Hem kendi hayatini hem o kadinin hemde o 3 yavrunun. Adam ol evine cocuguna bak serwfsiz eroin bagimlisi mal.. neymis kadina odenen nafakaymis cocuk yapatken odiceniz navaka akliniza gelmiyormu... sizi cocuk dogur diyen yok, ev temizle yemek yap cocuk bak diyen yok sadece adam olcaksiniz bukadarmi zooorrr 12 5 Yanıtla
  • MİTAKONDRİ: SEN BÖYLE YARATIKLARA CAYDIRICI CEZA UYGULAMAZSAN İBRETE ALEM CEZALAR VERMEZSEN BUNLAR DAHA ÇOK ÖLDÜRÜR PİSLİK ADAM. ÖL SENDE İNŞALLAH 8 4 Yanıtla
  • yasin serim: Allah rahmet eylesin yazik oldu çok üzüldüm 9 2 Yanıtla
  • musti: Anayasada böylebir hak varmı ya, bilelim varsa bizde belki kullanırız. 6 4 Yanıtla
  • deli: etrafımız manyak kaynıyor. . . . . . . . . . . . 10 0 Yanıtla
  • by meçhul: hayret çok şaşırdım bu olay adanada olmamış 4 5 Yanıtla
  • yasin serim: Gerçekten üzücü bi olay gün içinde kulagina işitme cihazi takmistim firdevs hanim o an gözlerindeki korkuyu gprecektinoz 0 5 Yanıtla
  • yasemin kinay: Bilmeden bu yorum yapanlar var ya ney anliyorlarki birturlu anlam veremiyorum ya ayip 4 duar herseyi kapatiyor bilemeyizki o evliligi esnasinda ney yasadi ayip be kadin namusuyla dursa kimse kimswye bir sey yapmaz sizlerin dw karisi nikah sende olarak sokakta gezerse kimse kendine yediremez ama olmasa iyi olurdu ama olmus birde adama sorun bakim neler yasamis 0 0 Yanıtla

Advertisement