Bosch Çay ve Tost Makinelerinde Kampanya - Son Dakika
Güncel

Bosch Çay ve Tost Makinelerinde Kampanya

Ramazan'da, kilosunu ve sağlığını koruyarak oruç tutmak isteyenler, Bosch çay ve tost makineleri ile pratik ve lezzetli sahur menüleri hazırlıyor.

08.07.2014 09:41  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temmuz ayı süresince geçerli olan Ramazan kampanyası ile Bosch Teaxx TTA2201 ve TT2010 çay makineleri 160 TL yerine 130 TL'ye, Bosch Toastexx TFB4431V tost makinesi 299 TL yerine 240 TL'ye, TFB4402V tost makinesi ise 235 TL yerine 190 TL'ye sunuluyor. Üstelik kampanya kapsamında Bonus kredi kartı sahiplerine özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da bulunuyor.

Doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, bu yıl en sıcak döneme rastlayan Ramazan ayında, sahur sofralarını hafif ve sağlıklı kahvaltılıklarla donatmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Pratik seçenekler sunan Bosch çay ve tost makineleri, herkesin hayatını kolaylaştırıyor.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayşegül Bahar, Ramazan'da, kilosunu ve sağlığını koruyarak oruç tutmak isteyenlere çeşitli önerilerde bulunuyor: "Sahur öğününde sofrada bulundurulması gerekenler arasında süt, yoğurt, peynir gibi besinler yer alıyor. Ramazan'ın vazgeçilmezi olan pide yalnızca iftarda tüketilmeli, sahurda ise lif açısından zengin tam buğdaylı ekmekler tercih edilmelidir. Tam buğdaylı ekmekler, kan şekerinin aniden yükselmesini engelleyerek ve midenin boşalma süresini uzatırlar. Ayrıca metabolizmanın yavaşladığı saatlerde fazla yağlı gıdaların tüketilmesi bel bölgesinin yağlanmasına sebep olur. Börek, kızarmış hamur yerine tam buğdaylı ekmek ile tost, çok daha sağlıklı bir alternatif."

Bosch Toastexx ile sahur sofralarını hem hafif hem sağlıklı lezzetler süslüyor

Ramazan boyunca hafif tostların kolayca hazırlanabileceği Bosch Toastexx TFB4402V ve TFB4431V tost makineleri eğimli plakaları ile pizza dilimi ya da kanepe gibi aperatifleri ısıtırken de büyük kolaylık sağlıyor. Modern tasarımı ve şık görünümünün yanı sıra aynı zamanda çok işlevsel de olan ve ızgara plakaları bulaşık makinesinde yıkanabilen ürünler, tost, ızgara ve pişirme işlemlerini çok pratik hale getiriyor. Kullanıma hazır olduğunu haber veren gösterge ışığı sayesinde, doğru zamanda ve sıcaklıkta pişirme imkânı sunuyor. Ayrıca, tam açılma özelliği sayesinde ise barbekü gibi de kullanılabilen TFB4431V tost makinesinin alt ve üst ızgara plakaları iki ayrı termostat ile farklı ısılarda ayarlanabiliyor.

Bosch Teaxx'te çay demlemek çok pratik

Bosch Teaxx TTA2010 çay makinesi ile kalabalık sofralara çay demlemek oldukça kolay hale geliyor. Su seviye göstergeli şeffaf su ısıtıcısı ile kişi sayısına göre çay hazırlanabiliyor, tek elle kolayca açılabilen kapaklı cam sürahi ise servis sırasında pratiklik katıyor. Ekstra büyük süzgeç (filtre) ve demliğe sahip olan Bosch çay makinesi sayesinde kalabalık sahur ve iftar sofralarında herkes çay keyfi yapabiliyor. Bosch Teaxx TTA2010 ve TTA2201 çay makinelerinin sunduğu ayrıcalıklar sayesinde ise sadece tek tuşa basarak, sahurluklara eşlik eden çay keyfi yaşanıyor.

Kampanya kapsamındaki indirimli ürünlerde taksit fırsatı

Temmuz ayı süresince geçerli olacak Ramazan kampanyası fiyatları:

Teaxx TTA2201 ve TT2010 çay makineleri 160 TL yerine 130 TL
Toastexx TFB4431V tost makinesi 299 TL yerine 240 TL
Toastexx TFB4402V tost makinesi ise 235 TL yerine 190 TL

Üstelik kampanya kapsamında Bonus kredi kartı sahiplerine özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da bulunuyor.

"Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bosch Çay ve Tost Makinelerinde Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement