Bostanbaşı Yeni Parkına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Bostanbaşı Yeni Parkına Kavuştu

Bostanbaşı Yeni Parkına Kavuştu

Bostanbaşı Belediyesi, beldede yaptığı yeşil alan ve parklarla vatandaşların sosyal iletişim kurabilecekleri, çocukların ise keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyor.
"İnsan Odaklı" belediyeciliği ön planda tutan ve...

10.12.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanbaşı Belediyesi, beldede yaptığı yeşil alan ve parklarla vatandaşların sosyal iletişim kurabilecekleri, çocukların ise keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyor.

"İnsan Odaklı" belediyeciliği ön planda tutan ve çalışmalarını buna göre yapan Bostanbaşı Belediyesi, yeni yaptığı parkları vatandaşların hizmetine sundu.

Malatya'da yeşil alana büyük önem veren Bostanbaşı Belediyesi, yeni çevre düzenlemesi ve parklarla hem vatandaşlar hem de çocuklar için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

"VATANDAŞLARIMIZA YENİ YAŞAM ALANLARI AÇIYORUZ"

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, çevre düzenlemesi ve park çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Aydoğan, Bostanbaşı Beldesi'nde yeşil alan ve parklara büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Göreve geldikten sonra belde genelinde başlattığımız park yapımı ve çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Bahçelievler Mahallesi ve Çınarlı Cami Mahallesi'nde yeni bir park daha yaptık. Bahçelievler Mahallesi'nde kapsamlı bir park çalışmamız devam ediyor. Spor ve yeşil alan ihtiyacına cevap verecek olan 5 dönümlük parkta; basketbol sahası, açık hava spor aletleri, kapalı oturma alanları, çocuk oyun mobilyaları yer alıyor" dedi.

Çevre düzenlemeleri çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Aydoğan, "Bostanbaşı Belediyesi olarak çevre düzenlemesi çalışmalarımızda devam ediyor. Özellikle parklarımıza çeşitli türde çiçek ve ağaç fidanları dikiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğlenmeleri, oynamaları ve spor yapabilmeleri için belediyemizce yapılan park ve spor alanları çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte de devam ettirmeyi planlamaktayız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bostanbaşı Yeni Parkına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement