Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'Gül Kokusu' Sardı! - Son Dakika
Magazin

Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'Gül Kokusu' Sardı!

Bostancı Gösteri Merkezi\'ni \'Gül Kokusu\' Sardı!

Gecenin finalinde konfeti olarak gül yapraklarının kullanılması, sevenlerini gül kokusuna boğarken konserin de en dikkat çekici ayrıntısı oldu.

10.04.2013 14:33  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni albümü 'Gül Kokusu' ile 07 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde müzikseverlerle buluşan Burcu Güneş,konserinde Behzat Gerçeker, Eflatun, DJ Hüseyin Karadayı ve DJ David Şaboy gibi sanatçı ve DJ'lerle sahneyi paylaşarak izleyenleri sürprizleriyle şaşırttı.

07 Nisan Pazarakşamı GNL, Event 34 ve Sunar Medya organizasyonuyla, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdiği yeni albümünün ilk konserinde Burcu Güneş, açılışı albümle aynı ismi taşıyan 'Gül Kokusu' şarkısıyla yaptı. Eski ve yeni albümlerinden 30'a yakın şarkı söyleyen sanatçı, büyüleyici sesiyle sürpriz isimlerle aynı sahneyi paylaşarak 2 buçuk saat müzik severlere keyifli bir gece yaşattı.

Sürpriz isimler aynı sahnede

Konserde, ENBE orkestrasından Behzat Gerçeker, Eflatun, DJ Hüseyin Karadayı ve DJ David Şaboy gibi DJ'lerle ve sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan Burcu Güneş, izleyenlere unutulmaz bir sürpriz yaptı. Sahnede Eflatun'un yaptığı Erol Evgin taklidi, sanatçının seyirciler arasında bulunan oğlu Murat Evgin tarafından dakikalarca alkışlandı. 1500 kişinin katıldığı konser, ülkemizin dört bir yanından Burcu Güneş fanlarını ağırladı.

Bir Sezen Aksu klasiği olan "Geçer" şarkısını kendi tarzıyla yorumlayan Burcu Güneş'in konserde modern semazenle yaptığı dikkat çekici şov büyük beğeni topladı. Sanatçının, lazer şovu, robot ışıkları ve barkovizyon görüntüleri ile dikkat çeken sahnesi,kapalı devre TV yayını, sis efektleri, led ve ışık gösterileriyle desteklendi.

4 farklı konseptte, 4 ayrı kıyafet

Sofistike, Retro, tiyatral ve disco olmak üzere 4 farklı kostüm değiştiren sanatçının konser kıyafetlerini Boz Sisters, Şeyma Subaşı ve Nihan Çilesiz tasarladı. Seyircileri salona girer girmez karşılayan 'Gül Çiçek' firması tarafından hazırlanangül kokusu esansı ve gecenin finalinde konfeti olarak gül yapraklarının kullanılması ise konserin en dikkat çekici detayı oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'Gül Kokusu' Sardı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement