Bostancı: "Milletimiz Maceraperest Girişimin Dersini Verdi" - Son Dakika
Güncel

Bostancı: "Milletimiz Maceraperest Girişimin Dersini Verdi"

Ak Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı; 15 Temmuzda bu alçaklar memnun olmadıkları millet iradesine karşı, Askerin içine girmiş bir grup terörist marifeti ile darbe girişimine kalkıştılar.

13.09.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı; 15 Temmuzda bu alçaklar memnun olmadıkları millet iradesine karşı, Askerin içine girmiş bir grup terörist marifeti ile darbe girişimine kalkıştılar. Ümit ettiler ki biz Ak Partiye, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı girişimde bulunduğumuzda Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeyenler var ya onlarda bizim arkamıza takılırlar bizde kiri emellerimiz için bir netice sağlarız.

Bostancı, Gümüşhacıköy Kaymakamlığınca Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Programa katılanlarla bayramlaşan Bostancı, "Kurban Bayramı Allah'a yaklaşmak için kurbanları kestiğimiz bir bayramdır. Ama Allah'a yaklaşmak demek aynı zamanda insana yaklaşmak demektir. İnsana yaklaşamayan Allah'a yaklaşamaz. İnsanla kucaklaşmayan Allah'a doğru bir adım atamaz" dedi.

"Cumhuriyeti Kuran Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bu ülkede Cumhurun yani halkın iradesi üzerinde bir Cumhuriyet kurdular. Bu Cumhuriyetin taşının üzerine kim bir taş koyduysa aklı, fikri, inancı ne olursa olsun o insanların elini öperiz ifadesini kullanan Bostancı, "Her kim de bu Cumhuriyetin aleyhine en ufak bir iş yaptıysa o insanlar o çevreler hasmımızdır. Bunları kabul etmeyiz. Mümkün olursa doğru yola çevirmeye çalışırız olmazsa hasım olarak görürüz. Çünkü, bu milletin geleceği herkesten ve her şeyden değerlidir" şeklinde konuştu.

"15 Temmuzda ipi dışarıda olan kesinlikle islami görünümlü, ama kesinlikle islamiyetle ilgisi olmayanlar Afrika'da fukaralar için kuyu açıyoruz denildiğinde insanlar götürüp o kuyulara yardım ettiler. Ama bu alçaklar milletin kuyusunu kazıyormuş. Himmet, yardım denince, fakir fukaraya yardım denince bu millet, bu temiz millet elini cebine attı bu parayı verdi. O paralar alçakça işler için Pensilvanya ya gidiyormuş. Bütün bunları süreç içerisinde bu insanlar öğrendi." açıklamasında bulunan Bostancı konuşmasına şöyle devam etti:

"15 Temmuzda bu alçaklar memnun olmadıkları millet iradesine karşı, askerin içine girmiş bir grup terörist marifeti ile darbe girişimine kalkıştılar. Ümit ettiler ki, 'biz AK Partiye, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı girişimde bulunduğumuzda Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeyenler var ya, onlar da bizim arkamıza takılırlar, biz de kiri emellerimiz için bir netice sağlarız.' Ama yanıldılar. Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenler var, evet, sevmeyenler de var. Ama eminim ki sevmeyen o insanlar, AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan'la bir işleri varsa onu sandıkta yapacaktır. Kirli bir takım insanların arkasına takılarak darbe ile değil. O yüzden bütün partiler demokratik zemine milletin meşru iradesine sahip çıkan herkes darbe girişimine karşı çıktı. Ben Cumhuriyet Halk Partisine, Milliyetçi Hareket Partisine darbeye karşı çıkan herkese çok teşekkür ediyorum. Demokratik zeminde her türlü mücadele verilir ama bu ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan esasen süper güçlerin oyuncağı haline getirmek isteyen darbecilere de bu ülkede hiçbir kimse de pirim vermez geçit vermez. Bu millet tankın karşısına çıktı gerekeni yaptı. O teröristlerde derdest edildi. Bundan sonrada benzeri yöntemlerle bu milletin başına efendi olarak ta geçmek isteyenlerde derslerini aldı. Demokrasi iyidir kimin ne yaptığını açıkça görürsün bir toplumsal sözleşme ile insanlar iş başına gelirler ve iş başından giderler. Ama darbe ile iş başına gelenlerin kimi getirdiğini bilemezsin ne zaman gideceklerini de bilemezsin, gitmezler onları gönderecek sandık mekanizması olmaz. O yüzden milletimiz bu maceraperest girişimin dersini verdi. O dersi sadece FETÖ'cular almadı onların ağa babaları da aldı onların arkasındaki güçlerde aldı. Bu kritik coğrafyada Türkiye'ye karşı hesap kitap yapanlarda gerekli dersi aldılar. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz derdimiz çok terörle mücadele ediyoruz çete ile mücadele ediyoruz. İnşallah hep birlikte onuz omuza bu ülkeniz yıldızını parlatacağız."

Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Belediye Başkanı Zehra Özyol, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bostancı: "Milletimiz Maceraperest Girişimin Dersini Verdi"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bostancı: 'Milletimiz Maceraperest Girişimin Dersini Verdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement