Bostancıoğlu Kooperatif Başkanlığına Aday - Son Dakika
Yerel

Bostancıoğlu Kooperatif Başkanlığına Aday

Bostancıoğlu Kooperatif Başkanlığına Aday

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı ve Fatsa Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, “Fatsa’nın esnaf ve sanatkarlarının maddi sorunlarına çare olmak üzere Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kooperatifi Başkanlığı adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

03.04.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı ve Fatsa Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, "Fatsa'nın esnaf ve sanatkarlarının maddi sorunlarına çare olmak üzere Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kooperatifi Başkanlığı adaylığımı ilan ediyorum" dedi.

Fatsa Belediyesi Atatürk Parkı Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını ilan eden Bostancıoğlu; bilgili, tecrübeli ve dürüst bir ekiple yola çıkarak bütün Fatsa'yı kucaklayacaklarını ifade etti. "Çıkmış olduğum bu güzide yolda başta kooperatif ortaklarımız olmak üzere, Fatsalı Esnaf ve Sanatkarlarımızın desteklerini bekliyorum" diyerek açıklamaları devam eden Aydın Bostancıoğlu, "26 Nisan 2015 Pazar günü demokratik hakkımı kullanarak, kimseye ayrım yapmadan ve herkese eşit mesafede durarak seçimlere katılacağım" şeklinde konuştu.

Bostancıoğlu şunları söyledi: "Hayatım boyunca doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım ilçeme hizmet etme arzusu ile çok çalıştım ve bu azmimi hiçbir zaman yitirmedim. Bildiğiniz üzere halen daha Fatsa Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığı ile Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmekteyim. Ayrıca Ankara'da bulunan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Mesleki Eğitim Fonu Yürütme Kurulu üyeliği görevime devam etmekteyim. Bulunduğum görevlerde göstermiş olduğum başarılar sebebiyle aranan ve beraber çalışılmak istenen bir arkadaşınızım. Bugünden itibaren edinmiş olduğum tecrübelerimi Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi'ne aktararak daha verimli olmak istiyorum ve adaylığımı ilan ediyorum." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bostancıoğlu Kooperatif Başkanlığına Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement