Bostanlı-Çiğli Esnaf Kardeşliği - Son Dakika
Yerel

Bostanlı-Çiğli Esnaf Kardeşliği

Bostanlı-Çiğli Esnaf Kardeşliği

Esnaf için çalışan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bostanli Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD), birçok proje için bir araya gelerek çalışmalara başladı.

26.10.2014 02:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf için çalışan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bostanli Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD), birçok proje için bir araya gelerek çalışmalara başladı. Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli çevresine hizmet verdiklerini belirten Arif Altıkulaç, her konuda esnafın sorunlarını dinleyerek çözümler üretmek, ilişkileri sıcak ve sürdürülebilir tutmak için kapılarının herzaman açık olduğunu, esnafa hizmet verirken, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere her kurumla esnafın sorunlarına yönelik çözümler ürettiklerini, ziyarete gelen Karşıyaka'nın en aktif esnaf derneği olan BESİAD ile de belirlenen esnafa yönelik süpriz projelerini yakında basın ve halka açıklayacaklarını söyledi.

Geniş bir kapsama alanına hizmet verdiklerini açıklayan Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, af yasasından yararlanma süresinin bitmesine kısa bir zaman kaldığını, esnafın vakit kaybetmeden son güne kalmadan bu konuda vakit ayırması gerektiğini, BESİAD ile birlikte esnafın bu konuda bilgilendirilmesi için çaba harcadıklarını dile getirdi.

BESİAD Derneği olarak, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını açıklayan Besiad Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, Karşıyaka'nın gelişen ve genişleyen Modern Yaşam Merkezi Bostanlı ile Çiğli ile iç içe bütünleştiğini, Çiğli'yi Karşıyaka ve Bostanlı'dan ayrı tutmadıklarını, bölgede iş yapan esnaf için çözüm projelerini elele vererek Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ile açıklayacaklarını söyledi.

Her konuda esnafın yanında olan iki güzide kuruluşun, esnafa destek - halka hizmet için var olduklarını, Çiğli Esnaf Odası bünyesinde açılan ücretsiz kurslar ile başlatılan eğitim seferberliğine, her semtden katılım beklediklerini sözlerine ekleyen BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur, örnek çalışmalar içinde olan Çiğli Esnaf Odası'nın herzaman yanında olduklarını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bostanlı-Çiğli Esnaf Kardeşliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement