Bostanlıspor Basketbol 3. Ligi'nde - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor Basketbol 3. Ligi'nde

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde belediye, holding, üniversite, şirket, isim sponsoru destekli takımlar arasında yer alan ve en büyük desteği taraftarından alan, ligin tek semt takımı Bostanlıspor, hedefini 2. Lig olarak belirledi.

20.09.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige Bursa spor deplasman maçıyla başlayacak olan yeşil kırmızılı Karşıyaka ekibi, "Bostanlı semtini gururla temsil edeceğiz. Bize bu yıl şampiyonluk yakışacak" dedi.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Avni Erboy, basketbol şube yönetiminin daha ilk yılında büyük işler başararak takımı Bölgesel Ligden 3. Lige çıkardığını, 2. Ligi hak etmesine karşın çeşitli engellerle yükselemediğini ifade etti. Erboy, "Bu yıl basketbol şubesindeki arkadaşlarımız hedeflerini 2. Lig olarak belirledi. Biz bir bütün olarak bu davaya inandık. 23 branşta tescilli, geçen sezon 12 branşta mücadele eden ve 3 takımı bir üst lige çıkan, 1 branşta Türkiye Şampiyonu, 2 branşta Türkiye 3.sü olan Avrupa'da bile örnek gösterilecek bir amatör spor kulübüyüz. Basketbolda hedefimizi büyüttük. Pınar Karşıyaka ve Karşıyaka Belediyesi ile işbirliği yapmak arzu ve amacındayız. Hepimizin ortak sevdası KSK. İlçemizi ve bu ilçenin en güzide semti Bostanlı'yı başarıyla temsil ediyoruz, edeceğiz. Başta büyük emekleri geçen Altar Toker, şube başkanımız Serkan Ergüven olmak üzere şube yöneticilerinin alınlarından öpmemiz gerekir. Ellerini taşın altına, yüreklerini sahaya koydular ve bu işi başarmak için yola çıktılar" dedi. Bostanlıspor'un B Grubunda yer aldığını da ifade eden Erboy, şöyle devam etti: " Bursaspor, Tofaş Gelişim, İstanbul FMV Işıkspor, Ankara Maliye Milli Piyango, Antalya Kepez Belediyespor, Bandırma Kırmızı, Edirne Trakya Üniversitesi Meriçspor, Çorlu Belediyespor, Batman Petrolspor, Melikgazi Belediyespor, Selçuklu Belediyespor arasında 2. Lige çıkacağımıza inanıyor ve ekibimize güveniyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor Basketbol 3. Ligi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement