"Botanik Parkı Projesi Dünya Markası Olacak" - Son Dakika
Güncel

"Botanik Parkı Projesi Dünya Markası Olacak"

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, kendi dönemlerinde yapacakları en önemli projelerden biri olan Botanik Parkı projesinin yalnızca İzmir ve Türkiye'nin değil, dünya çapında ses getirecek bir çalışma olduğunu söyledi

28.03.2014 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük botanik parkının Bayraklı'ya yapılacak olmasının bölge adına büyük şans olduğunu söyleyen Sarı, "Bölgenin katma değerini yükselttiği gibi, dünyanın her bölgesinden turisti de Bayraklı'ya çekeceğiz. Artık beklenen gün geldi. Hizmet Bayraklı'da olacak, Bayraklı yeşil doğa ile bulaşacak" dedi.

İSTİHDAM YARATACAK

Seçim dönemi boyunca ulaşmadığı Bayraklılı kalmayan AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, yönetime geldiğinde ilçenin işsizlik sorununu da çözecek projelerinin hazır olduğunu söyledi. Botanik Parkı projesiyle önemli bir istihdam alanı yaratılacağını söyleyen Sarı, "İnsanların gezip göreceği, aynı zamanda dinleneceği muhteşem bir botanik park yapacağız. Bu park, dünyanın en büyük botanik parkı olacak. İçerisinde 30 bin farklı türde milyonlarda bitki olacak. Böylelikle Bayraklı sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin de cazibe merkezi olacak. Yaklaşık bin 500 kişiye istihdam sağlanacak" şeklinde konuştu.

"HALK YETKİ VERSİN, KENTİ UÇURALIM"

Açıklamalarına devam eden Sarı, "Teleferik hattıyla taçlandıracağımız Bayraklı aynı zamanda yeşili ve maviyi birleştirecek. Bayraklı halkının rahatlıkla gezebileceği, dinlenebileceği ve artık dışarıya gitme ihtiyacı duymayacakları bir alan olacak. Hem İzmir hem Bayraklı hizmeti hak ediyor. Artık son günler… Halkımız kararını verecek. Biz sözümüzün eriyiz. Aylardır sahada yoğun bir şekilde çalışmanın yanı sıra buranın evladı olduğum için kentimin eksiklerini çok iyi biliyorum. Halkımız takdir eder yetki verirse Bayraklı'yı AK belediyecilikle uçururuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Botanik Parkı Projesi Dünya Markası Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement