Boya Atölyesi Ekipleri Turgutlu'ya Renk Katıyor - Son Dakika
Yerel

Boya Atölyesi Ekipleri Turgutlu'ya Renk Katıyor

Boya Atölyesi Ekipleri Turgutlu\'ya Renk Katıyor

Turgutlu Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü boya atölyesi ekipleri, kurum ve kuruluşların boya ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

12.07.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü boya atölyesi ekipleri, kurum ve kuruluşların boya ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Irlamaz Camisi ve Musacalı Camisini yepyeni bir görünüme kavuşturan ekipler, okulların tatilde olmasını fırsat bilerek kötü durumda olan Turgutlu Lisesi ve Cumhuriyet İlkokulu'nun Konferans Salonları'nda da çalışmaya başladı.

Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı boya atölyesi ekipleri, dur durak bilmeden sürdürdüğü çalışmalarıyla kente renk katmaya devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in talimatlarıyla devam eden boya çalışmaları, kurum ve kuruluşların taleplerine cevap verir nitelikte sürerken, farklı mahallelerdeki boya çalışmaları da bulundukları alanlara renk katıyor. Bu kapsamda mahallelinin talebi doğrultusunda Irlamaz Camisi ve Musacalı Camisinde başlayan çalışmalar tamamlanarak camiler yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Camilerin görkemini ortaya çıkaran boyamalar hem mahalle sakinlerinin hem de cami cemaatinin beğenisini topladı.

Okulların tatilde olması fırsat bilinerek talepleri plan ve program çerçevesinde karşılayan ekipler, kötü durumda olan Turgutlu Lisesi ve Cumhuriyet İlkokulu'nun Konferans Salonları'nda da çalışmaya başladı. Bunların yanı sıra Çatalköprü Mahallesinin oturma alanlarındaki boya ihtiyaçları da karşılandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boya Atölyesi Ekipleri Turgutlu'ya Renk Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement