Boyabat Gençlik Merkezi'nden "Kitap Bağışı Kampanyası" - Son Dakika
Güncel

Boyabat Gençlik Merkezi'nden "Kitap Bağışı Kampanyası"

Boyabat Gençlik Merkezi'nce "Kitap bağışı kampanyası" yürütülüyor.

12.03.2016 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat Gençlik Merkezi'nce "Kitap bağışı kampanyası" yürütülüyor.

Boyabat Gençlik Merkezi yetkililerinin "üye sayısı kadar kitap bağışı" parolasıyla Gençlik Merkezi Kütüphanesi için başlattıkları kitap bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterildi.

Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Cebeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurs faaliyetleri dışında sınavlara hazırlanan gençlerin ders çalışmaya, araştırma yapmaya, etüt çalışması yapmaya, sportif ve sosyal amaçla birlikte vakit geçirmek için gençlik merkezini tercih ettiklerini söyledi.

"Gençlik Merkezi Kütüphanemizi Zenginleştiriyoruz" projesi kapsamında kitap bağışı kampanyası başlatıklarını anlatan Cebeci, il içi ve il dışından beklentilerinin üzerinde kitap bağışı geldiğini kaydetti.

Bakanlıktan, üyelerinden, vatandaşlardan ve kamu kurum ve kuruluşlarından gelen roman, hikaye ve araştırma kitaplarını inceleyerek kütüphanemize yerleştirdiklerini dile getiren Cebeci, "Hedefimiz bin 500 eseri yıl sonuna kadar gençlik merkezimize kazandırmak. Gençlik Merkezi Kütüphanesinde amacımız, her üye gencimize bir kitap ortalamasını tutturmak. İsteyen gençlerimiz de kitapları evlerinde okuyup teslim etmektedir. Okuyan ve araştıran gençlerimize her türlü imkan sağlanmaktadır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyabat Gençlik Merkezi'nden 'Kitap Bağışı Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement