Boyabat'ta Yangın Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Boyabat'ta Yangın Tatbikatı Yapıldı

Boyabat\'ta Yangın Tatbikatı Yapıldı

Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarına hazırlık için yangın tatbikatı yapıldı.

27.05.2014 12:47  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm işletme şefleri, orman muhafaza memurları, arazöz şoförleri ve yangın işçilerinin katılımıyla yapılan eğitimde yangın araçlarının malzemeleri İşletme Müdürü Sinan Özdağ tarafından kontrol edilerek eksiklikler tespit edildi.

Tatbikatın ikinci bölümünde personele yangın organizasyonu ve haberleşme konularında bilgi verildi. Daha sonra çeşitli yangın senaryoları üzerinden tatbikat yapıldı.

İşletme Müdürü Sinan Özdağ, Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan eğitim ve tatbikatın çok başarılı geçtiğini söyledi.

Özdağ, "İlk olarak yangında görev alacak personele seminer verilerek yangın işleri, yangın organizasyonları, yangın hazırlıkları ve yangınla mücadele konuları anlatıldı. Arazide yapmış olduğumuz uygulamalı eğitimle de araçların, arazözlerin, su pompalarının kullanımı, aparatlarının tanıtımı hakkında önce teorik daha sonra da uygulamalı olarak anlatıldı. Aynı yerde yapılan orman yangın söndürme tatbikatı ile de uygulamalı olarak eğitim verildi. Bu eğitim ve tatbikatla birlikte Boyabat İlçe Orman İşletme Müdürlüğümüz 2014 yılı orman yangını hazırlıklarını tamamladı. İnşallah bu yaz sezonunda da başarılı bir yıl geçireceğimizi umut ediyor ve diliyorum." dedi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boyabat'ta Yangın Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement