Boyabat'ta Ataması Yapılan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Boyabat'ta Ataması Yapılan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Boyabat\'ta Ataması Yapılan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Boyabat'ta ataması yapılan hakim ve savcılara, Boyabat Cumhuriyet Savcısı Naim Babür Aleybeyoğlu tarafından veda yemeği verildi.

17.06.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat'ta ataması yapılan hakim ve savcılara, Boyabat Cumhuriyet Savcısı Naim Babür Aleybeyoğlu tarafından veda yemeği verildi.

Kalebağı mesire alanında düzenlenen yemeğe, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Belediye Başkan Vekili Abdullah Kozanoğlu, Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Boyabat ve Durağan Adliyesi hakim, savcı, avukat ve diğer çalışanları ile daire amirleri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan, Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, göreve başladıktan çok kısa bir süre sonra ilçeye alıştığını belirtti.

Adliyedeki iyi yetişmiş, tecrübeli personelin, kendisine oldukça yardımcı olduğunu vurgulayan Arslan, "Bu yüzden hepinize teşekkür ediyorum. Ben buradan giderken hepinizden memnun olarak ayrılıyorum. Hakkımı helal ediyorum, sizler de bana hakkınızı helal edin. Sevginizden, saygınızdan, nezaketinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Bozdemir ise hakim ve savcıların Boyabat'ta kaldıkları sürede verdikleri hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra  ataması yapılan tüm savcı ve hakimlere hediye ve plaketleri verildi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boyabat'ta Ataması Yapılan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement