Hakemden Çıldırtan Penaltı Kararı - Son Dakika
Spor

Hakemden Çıldırtan Penaltı Kararı

Manta ile LDU Loja arasında oynanan Ekvador 1. Lig maçında Miller Castillo, rakip ceza sahası içinde kendini yere bıraktı ve takımına penaltı kazandırdı.

24.11.2014 14:24  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekvador 1.Lig maçı ilginç bir penaltı kararına sahne oldu. Manta ile LDU Loja arasında oynanan maçta Manta forması giyen Miller Castillo rakip ceza sahası içinde kendini yere bıraktı ve takımına penaltı kazandırdı.

"BÖYLE PENALTI MI VERİLİR"

Castillo'nun kendisini bilerek yere bıraktığını haksız bir penaltı kazandığını iddia eden LDU Loja'lı futbolcular ne yaptılarsa hakemi ikna edemediler. Sosyal medyada da büyük ilgi gören penaltı videosu futbolseverler tarafından "Böyle penaltı mı verilir" şeklinde yorumda bulundular.

Hakemden Çıldırtan Penaltı Kararı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hakemden Çıldırtan Penaltı Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ANTEPLİ: Valla ben hakeme itiraz eden bir tane futbolcu göremedim. . . Arkadan gelen futbolcu da itiraz etmediğine göre demek ki az da olsa dokunmuş ve penaltı olmuş. Habere bak. . . 13 1 Yanıtla
  • İstfb: Arif Erdem ;) 3 0 Yanıtla
  • OSMANLI: Zor açı ama tekrar tekrar izledikten sonra penaltı olduğuna eminim. ayrıca rakip futbolcu hiç itiraz etmedi buda görüşümü onaylayan durum. 1 1 Yanıtla
  • gereksizhaber: Haber yok gibi neleri okuyoruz 1 1 Yanıtla
  • Halo dayi: Basbaya penaltı. Dokunmuş arkadan. 0 0 Yanıtla

Advertisement