Böyle Şeyler Oluyor Biz Cevabını Verdik - Son Dakika
Magazin

Böyle Şeyler Oluyor Biz Cevabını Verdik

Tolga Çevik, koltuk değnekleriyle çıktığı gösteriden sonra rol arkadaşı Ezgi Mola ile aşk yaşadığı haberleri hakkında konuştu: Böyle şeyler oluyor ama....

15.12.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlikte oldukları iddia edilen Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın rol aldığı 'Arkadaşım Hoşgeldin' isimli gösteri, önceki akşam BKM'de izleyici ile buluştu. Geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat olan Tolga Çevik, sahneye koltuk değneğiyle çıktı. Ünlü ikili, sahnede Saba Tümer ve Levent Yüksel'i ağırladı. Yönetmen, Tümer'den bir hamileyi canlandırmasını isteyince, ünlü sunucu kahkaha krizine girdi. Gösterinin ikinci yarısında ise Levent Yüksel sahneye çıktı. Yüksel 'Medcezir' şarkısını seslendirdi.

'DÜŞMEDİM'

Oyundan sonra Ezgi Mola ve Levent Yüksel'le birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolga Çevik, sahnede düştüğü iddialarını yalanladı: "Öyle bir şey yok, ben de yazılanlardan öğrendim. Bel sinirlerinde problem vardı, iki gün önce ameliyat oldum. Ameliyat ağır geçti.Aslında iki günde ayağa kalkardım ama bir hafta boyunca koltuk değneği kullanacağım." Çevik, rol arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte olduğu haberleriyle ilgili olarak "Böyle şeyler oluyor ama biz gereken açıklamayı yaptık" dedi. Ünlü komedyen, gazetecilerin "Oyununuza, eşinizin ağabeyi Cem Yılmaz'ı da davet eder misiniz?" sorusuna esprili bir yanıt verdi: "Tabii ki! Hatta geldi bile, bakın"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Böyle Şeyler Oluyor Biz Cevabını Verdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement