Boyner Grup Yöneticilerinden "Perakende" Dersi - Son Dakika
Güncel

Boyner Grup Yöneticilerinden "Perakende" Dersi

Boyner Grup, dört yıldır Bilgi ve Bahçeşehir Üniversitelerinde "Perakende ve Mağazacılık Yönetimi" programları kapsamında üniversite öğrencilerine A'dan Z'ye perakende ve mağazacılığı anlatıyor.

24.05.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyner Grup, dört yıldır Bilgi ve Bahçeşehir Üniversitelerinde "Perakende ve Mağazacılık Yönetimi" programları kapsamında üniversite öğrencilerine A'dan Z'ye perakende ve mağazacılığı anlatıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Boyner Grup şirketlerinin yöneticileri tarafından 2012 yılından bu yana verilen "Perakende ve Mağazacılık Yönetimi" programında; perakendenin dünü, bugünü ve geleceği, perakende pazarlaması, satın alma, operasyon yönetimi, moda ve trendler, perakende matematiği, çok kanallı perakendecilik ve perakende sektöründe sürdürülebilirlik gibi konular işleniyor.

Her hafta grubun farklı bir yöneticisinin deneyimlerini akademik bir bakış açısıyla öğrencilerle paylaştığı program 2016 yılı itibarıyla 4. yılını tamamladı.

Bahçeşehir Üniversitesinin CO-OP programı kapsamında Boyner Grup markalı dersi "Perakende Yönetimi" 250'den fazla öğrenciye ulaştı. 4 yıldır her bahar dönemi açılan ders 14 hafta sürüyor. Öğrencilerin özellikle 4. sınıfta tercih ettiği ders mağaza ziyareti ile sona eriyor.

Öğrenciler dönem boyunca edindikleri teorik bilgileri mağaza ziyareti esnasında gözlemleme şansı buluyor. Ziyaret esnasında mağaza insan kaynakları, satış danışmanları, kategori yöneticileri ve mağaza müdürü ile tanışma fırsatı bulan öğrenciler sorularını yöneltiyor

Bilgi Üniversitesinde sertifika programı

Bilgi Üniversitesinde okuyan lisans öğrencileri için açılan "Perakende ve Mağazacılık Yönetimi" programı ise haftada bir gün iki saat olmak üzere 6 hafta boyunca her hafta farklı yöneticiler tarafından veriliyor. Sertifika programına her dönem 40'tan fazla öğrenci kayıt yaptırıyor.

Devam zorunluluğu olan programın sonunda öğrencilere Bilgi Üniversitesi ve Boyner Grup imzalı "Perakende ve Mağazacılık Yönetimi" sertifikası veriliyor. Sertifika programı interaktif yapısı ile öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimleri ile ilgili katkı sağlıyor.

Programa katılan öğrenciler için Boyner Grup'ta staj yapma imkanı da sağlanıyor. İşletme, ekonomi, uluslararası ilişkiler, reklamcılık, iletişim, uluslararası finans, uluslararası ticaret ve işletmecilik, Avrupa Birliği ilişkileri bölümlerinden 300'den fazla öğrencinin katıldığı eğitimlerde grupta staj yapan öğrenciler teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı yakalıyor.

Perakende ve mağazacılık Y Kuşağı'nın tercih ve beklentilerine çok uygun çalışma koşulları taşıması ve dinamik olması sebebi ile ilgi çekici bir kariyer imkanı sunuyor. Hızlı yükselme ve yüksek kazanç fırsatları, inisiyatif alabilme, çok yönlü çalışma, işin hızı ve hemen sonuç alabilme, networking fırsatları, sosyal ortamlar ve esnek çalışma imkanı çalışanları gençleri tatmin eden iş sonuçları ortaya koyuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyner Grup Yöneticilerinden 'Perakende' Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement