Boyner ve Ykm'den "Kelebek Günleri"Nde Yüzde 50 İndirim - Son Dakika
Güncel

Boyner ve Ykm'den "Kelebek Günleri"Nde Yüzde 50 İndirim

Boyner Büyük Mağazacılık, Kelebek Günleri kampanyasıyla 28 Kasım'da Boyner ve YKM mağazalarında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

25.11.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyner Büyük Mağazacılık, Kelebek Günleri kampanyasıyla 28 Kasım'da Boyner ve YKM mağazalarında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Boyner açıklamasına göre, şirketin her ayın son günlerinde düzenlediği "Kelebek Günleri" etkinliği kapsamında "Kelebek" işaretli çok sayıda ürüne yüzde 50 indirimle sahip olunabiliyor. Boyner ve YKM müşterileri, 28 Kasım Cumartesi günü üzerinde Kelebek işareti olan ayakkabıdan spor giyime, kadın ve erkek ürünlerinden aktif giyime kadar çok sayıda ürünü yüzde 50 indirimli alabilecek.

İnci, Divaresse, Black Pepper, Beymen Studio, Kemal Tanca, Twigy, David Jones, House Of Camellia, Cotton Bar, Limon Company, Barbie, Monster High, Çift Geyik Karaca, North Of Navy, Altın Yıldız Classic, Beymen Business, Pierre Cardin, U.S Polo, Dagi, Sarar, T-box, Jack & Jones, Mustang, G- Star, Limon Company, Fabrika, Beymen Studio, Vero Moda, Only, Batik, Sister jane, Cotton Bar, Unique 21, KOM ve  YAS, Blackspade ve Ayşe Boyner'in seçkisiyle olan Boyner Fresh koleksiyonu, kelebek etiketli markalardan bazıları olarak Boyner ve YKM mağazalarında yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyner ve Ykm'den 'Kelebek Günleri'Nde Yüzde 50 İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk ve İngiliz Girişimciler Londra'da Buluştu
    01:03 Türk ve İngiliz Girişimciler Londra'da Buluştu

    Londra Oyun Festivali kapsamında Türk ve İngiliz girişimciler, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliğinde düzenlenen bir resepsiyonda bir araya geldi. Büyükelçi Osman Koray Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, festival başkanı Michael French, Women in Games Türkiye Kurucusu Simay Dinç ve önemli oyun firmalarının temsilcileri katıldı. Büyükelçi Ertaş, Türk oyun sektörünün önemli başarılara imza attığını belirterek, Türkiye'nin küresel oyun sektörüne destekler sağladığını vurguladı. İki ülke arasındaki işbirliklerinin artırılması hedefiyle çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacak.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı
    00:42 Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı

    Aliağa Belediye Meclisi, 2024-2029 dönemi için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkan vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement